| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Oplysninger om Tae Bo

  Hvis du trådte ind i stort set alle gym i midten af ​​1990'erne, ville du sandsynligvis se Tae Bo - navnet står for alt Awareness Excellent Krop Lydighed - som en del af fitness klasse lineup. Ligeledes, hvis du vendt på TV, chancerne var gode, at en oplysningsspot byder på en Tae Bo video til brug i hjemmet ville være luftning. Er det tilstrækkeligt at sige, at i løbet af denne tid var Tae Bo fejer fitness verden med sin tempofyldt mash-up af kampsport, aerobic og andre discipliner. Den Tae Bo dille af 1990'erne kan have mindsket noget siden da, men det kalorieindhold-brænding øvelse rutine er stadig anerkendt som et virkningsfuldt træning, der har mange sundhedsmæssige fordele. Baggrund

  Det kan være svært at tro, at noget så vildt populær som Tae Bo begyndte i en kælder med temaet fra "Rocky" sprængning i baggrunden, men det er sandt. Grundlægger Billy Blanks var simpelthen at arbejde i sin kælder, da han opdagede, at tilføje musik og en bred vifte af motion bevægelser kan have en enorm indvirkning på energi-niveauer, koordinering og samlede fitness. Indstil til upbeat musik og kombinerer kampsport, ballet, boksning og hip-hop dans, Tae Bo inkorporerer mange forskellige typer og hastigheder på bevægelser for at forbrænde kalorier og styrke kroppen. Tae Bo søger også at strække sig ud over den fysiske træning ved at undervise selvbevidsthed og kommunikation mellem sind og krop.
  Basic Moves

  koreansk, "tae" oversætter til "fod og ben", mens "bo" er simpelthen en forkortet form af "boksen." Med grundlæggende bevægelser, der omfatter masser af slag og spark, er det nemt at se, hvordan navnet kom ca. Ud over disse typer af bevægelser vil Tae Bo deltagerne også bruge kampsport holdninger til at udvikle styrke og koordination samt udholdenhed og kropsbevidsthed. Dansetrin taget fra ballet og hip-hop giver workout rytme og hastighed, og hjælper med at holde den rutinemæssige frisk og spændende.
  Fordele

  Tae Bo er aerobe i naturen, og det kan hjælpe med at reducere kropsfedt og forbedrer blodtryk og kolesterol. Blot en times Tae Bo kan brænde mellem 500 og 600 kalorier for en 140-pund kvinde og op til 900 kalorier for en 200-pund mand. Blanks hævder, at hans træning også forbedre koordineringen og fleksibiliteten, mens toning muskler og skabe mere definition. Ud over disse fysiske fordele, Tae Bo ligesom andre former for motion, kan have en positiv indflydelse dit humør og øge din selvtillid.
  Forholdsregler

  Tae Bo er en intens program og hurtige tempo og ukendte bevægelser kan være et problem for nogle mennesker. Start af program med et grundlæggende niveau af fitness er ideel, som det er at gøre sig bekendt med rutine på et tempo, du har det godt med. Overextending og låsning leddene er almindelige fejl for Tae Bo begyndere, sammen med at skubbe den for hårdt i de tidlige stadier af træning. Dette kan føre til overanstrengelse og stress på leddene, hvilket kan medføre personskade.