| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Lunges derhjemme

  Der er ingen grund til at bruge penge på en gym medlemskab for at gøre dine ben og røv stærkere og slankere. Du kan få en full-body workout og en god sved derhjemme med meget lidt eller ingen udstyr. Legemsvægt lunges er en af ​​mange øvelser, der arbejder alle dine lavere kroppens muskler, mens udfordrer din koordination, balance og core stabilitet. Uanset om du er en øvelse nybegynder eller en elite atlet, skabe og integrere forskellige typer af lunges i din rutine. Fordele ved lunges

  Udover at vinde styrke i alle dine lavere kroppens muskler, Lunge er en grundlæggende atletisk bevægelsesmønster, som mange sports-og fritidsaktiviteter bruger, såsom kampsport, baseball og fodbold. Det lærer din krop til at aftage ordentligt og til at styre momentum, som du bevæger dig lavere til jorden, uanset om du stepping frem eller tilbage, siger styrke og konditionering træner David Lasnier. Lunge bestemmer også, hvis den ene side af din krop er stærkere, mere fleksibel eller mere koordineret end den anden side, som du ikke kan nemt bestemme ved hjælp af ben-maskine øvelser. Husk at gøre fem til 10 minutter af lys cardio at varme musklerne før du begynder din lunge rutine.
  Go multiplanar

  Lunges behøver ikke at være lige flytte frem og tilbage. Vær kreativ og lunge i forskellige retninger, såsom lunge til siden, diagonalt eller på tværs midterlinjen af ​​kroppen. Blande dem sammen i et mønster for at skabe flydende bevægelse, der ligner en lunge dans. For eksempel lunge fremad, til siden, diagonalt bag dig, lige bag dig og på tværs af din krops midterlinjen. Gør dette overalt i hjemmet, som i din stue, garage eller baggård.
  Power Up

  Tilføj en vis magt til dine lunges, når du er fortrolig med de grundlæggende fremad og omvendt lunges. Dette vil juice op dit stofskifte til at hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier på kortere tid og samtidig forbedre hastighed, reflekser og core stabilitet. Stå med den ene fod omkring 2 meter foran dig, og Lunge halvvejs på gulvet, svinge armene tilbage. Som du springer lige op og svinge armene overhead, skifte benstilling i luften og lander blidt på boldene af dine fødder. Gentag øvelsen så hurtigt som du kan, indtil du begynder at føle træt eller forpustet.
  Overvejelser

  Gør ikke lunges, hvis du føler smerte i dine lår, knæ, ankler eller lænden. Rådfør dig med en kvalificeret medicinsk professionel, såsom en ortopædisk læge eller kiropraktor, før de udøver. Hold ryggen lige for at undgå hunching når du lunge. Altid opretholde en stabil vejrtrækning rytme, når du bevæger dig. Hvis du er ny til longering, arbejde på form og kvalitet før du arbejder på kvantitet.