| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fat Burning Vs. Carb Burning under træning over tid

  Når du træner, din krop forbrænder brændstof for at holde dig alle cylindre. De to primære energikilder i kroppen kommer fra fedt og carb butikker, som begge er brændt ud over tid i løbet af din træning. Ligegyldigt hvilken type træning du laver, vil du forbrænde både fedt og kulhydrater, men varierende din træningsintensitet ændrer mængden af ​​fedt du forbrænder i forhold til kulhydrater. Vægttab

  For at tabe sig, er du nødt til at forbrænde flere kalorier end du indtager. Mens der synes enkle nok, får alt for mange mennesker fast i tanken om at tabe fedt udelukkende og betale lidt opmærksomhed på kalorieindhold brænde generelt. Hvis dit primære øvelse mål er at tabe sig, bør du hælde mod øvelser, der forbrænder flere kalorier. Må ikke bekymre dig om hvor meget fedt du brænder i forhold til kulhydrater, da det ikke vil gøre en forskel på skalaen.
  Aerobic Exercise

  Fedt tab og carb tab udelukkende afhænger din puls under træningen. Den lavere din puls, jo højere procentdel af kropsfedt, du brænde. Under aerobe øvelser, såsom jogging og cykling, skal din puls svæve mellem 70 og 80 procent af sit maksimum. Fastholdelse af denne puls vil give dig mulighed for at udøve for lange perioder, opbygge udholdenhed og undgå mælkesyre buildups. Bivirkninger af høj laktatniveauer omfatter øget surhedsgrad af muskelceller og en manglende evne til dine muskler til at arbejde for mere end én til tre minutter ad gangen.
  Anaerob Motion

  Pushing din puls over 80 procent af sin maksimale sætter dig i den anaerobe zone. Her vil du forbrænde flere kulhydrater i forhold til fedt, som din krop forbruger glykogen lagret i dine muskler. Samlet, anaerob træning forbrænder flere kalorier end aerob motion, da det indebærer en større indsats. Øvelser såsom sprint og vægttræning også øge dit stofskifte, hvilket betyder at du faktisk forbrænder flere kalorier efter din træning, end du vil i løbet af det.
  Fat Burning Zone Myte

  En omsiggribende myte i fitness branchen postulerer at opretholde en stabil aerobe puls sætter dig i den optimale zone for at forbrænde fedt. Selv om det er sandt, at du forbrænder mere fedt i forhold til kulhydrater i den aerobe zone, behøver du ikke forbrænder mere fedt generelt. Rampe op din træning og skubber dig selv med sprints og andre højintensive øvelser vil få dig til at forbrænde flere kalorier generelt, hvilket resulterer i større vægttab numre. Du kan forbrænde flere kalorier i løbet af en lang løbetur end en kort sprint, men du vil ikke fortsætte med at brænde kalorier efter en løbetur.