| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • 20 minutters øvelser til at tabe

  Ifølge Centers for Disease Control, gør 60 procent af amerikanerne ikke få nok motion, selvom de er klar over de mange sundhedsmæssige fordele. Der er en masse grunde folk giver for ikke at arbejde ud, men en af ​​de mest almindelige er ikke tid nok. Mens vedtage en regelmæssig motion rutine kræver en tid, engagement, behøver du ikke at bruge timer arbejder ud hver dag for at nå dit vægttab mål. Der er flere aktiviteter, der tager kun 20 minutter at udfylde, og de vil øge dit stofskifte og maksimere din kalorieindhold brænde for at hjælpe dig med at nå dit mål vægt. Circuit Training

  Circuit træning er baseret på en kombination af øvelser, der er målrettet forskellige områder af din krop, blanding styrketræning med motionsture at øge dit stofskifte, forbrænde fedt og opbygge muskler. Nøglen til dette program er at ikke hvile for længe mellem øvelserne, for at holde din puls op. Men da forskellige muskelgrupper arbejdet på forskellige tidspunkter, behøver du ikke at bekymre dig om overbelastning ét område. Med en blanding af pushups, pull-ups, bicep og tricep krøller og udvidelser, vil du få en glimrende arm træning, mens hurtige ryk af jogging eller cykling vil tilføje en cardio komponent. Leg extensions og krøller vil arbejde din nederste halvdel, og sit-ups og crunches vil tage sig af din kerne. Hver øvelse bør gøres for blot en til tre minutter med rutinen i alt 20 minutter.
  Jump Rope

  Jump reb er ikke kun for børn på legepladsen , det er også en glimrende måde at forbrænde kalorier - omkring 400 i 20 minutter - og arbejder hele din krop. Ved at blande op de typer af hopper du gør, vil du arbejde forskellige muskelgrupper, og tilføje core øvelser til rutinen vil tone din mave og give dig tid til at hvile mellem hopper. Grundlæggende dobbelt ben hopper til at starte med, vil øge din puls og løsne dine muskler, og derefter holde en planke position i omkring et minut, vil arbejde din kerne og lad din krop komme sig før den næste serie af enlige ben hopper. Rutinen slutter med en anden blok af dobbelt ben hop og arm og ben udvidelser at køle ned.
  Løbebånd Incline Workout

  Du kan brænde omkring 300 kalorier i 20 minutter ved en simpel løbebånd rutine, der bygger på hastighed og hældning ændringer. Start ved en moderat hastighed og lav hældning, kan du bruge et par minutter bare at flytte din krop til at varme op, før at øge hastighed og hældning. At gøre dette vil rampe op dit kalorieindhold brænde, men det vigtigste er at også intersperse lavere hastigheder og hældning. Lige før de 20 minutter er gået, hæve hældning og hastighed til en sidste byge af intens cardio før din køle ned. Denne type interval træning forbrænder flere kalorier end at bruge et løbebånd uden hældning og kan også forbedre udholdenhed.
  Simple At-Home Workout

  henvisning til grundlæggende bevægelser, der arbejder forskellige områder af din krop, dette cardio rutine giver et samlet organ workout, der vil øge dit stofskifte og hjælper dig tabe overskydende vægt. Det kombinerer lunges, squats, broer, planker, bjergbestigere og burpees, sammen med et par yoga og pilates moves. Hver øvelse er gjort for en kort tid, omkring et minut eller 10 reps, uden hviletid mellem, så din puls - og kalorieindhold brænde - bo op