| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er fordelene ved en Decline pushup?

  Den pushup er en traditionel calisthenic øvelse, er nok den mest almindeligt udførte motion i verden. Populære med elitesportsudøvere, militært personel og hardcore og motionister ens, er der en pushup variation for næsten alle niveauer af fitness. Faldet pushup, en mellemliggende-til avanceret niveau motion, er udført ved at placere dine fødder på en forhøjning. Jo højere den platform, jo ​​mere udfordrende pushup bliver. Decline pushups tilbyder en lang række fordele. Mere intens træning

  Opløftende dine fødder placerer en øget belastning på dine arme, skuldre og bryst. Dette gør tilbagegang pushups mere krævende end almindelige pushups hvor dine fødder hvile på jorden. Denne øgede belastning vil resultere i større styrke udvikling og en hårdere træning. Nogle motionister blevet så gode til pushups at de er i stand til at udføre en meget stor mængde af gentagelser. Et højt antal gentagelser kan tage lang tid at fuldføre. Opløftende dine fødder betyder, at du ikke behøver at udføre så mange gentagelser at nå det samme niveau af træthed. Dette kan hjælpe dig med at spare tid i din træning.
  Skift i Muscular Vægten

  Regelmæssig pushups målrette brystbenet eller lavere /indre del af dine pectoralis større eller Pecs. Overdevelopment af denne muskel kan gøre den nederste del af PEC muskler store og afrundet - ikke et godt udseende for mænd. Decline pushups lægge vægt på den øvre eller clavicular Pecs, hvilket vil bidrage til at skabe et mere æstetisk tiltalende form til brystmusklerne.
  Motion Variety

  Regular pushups er hjørnestenen i mange motionister 'træning. Men i motion, er det alt for let at kede laver de samme øvelser igen og igen. Ved at inkludere fald pushups i din træning, injicere dig sort i din træning, hvilket hjælper med at forhindre motion kedsomhed. Dette er især vigtigt, hvis du er afhængig af legemsvægt øvelser for din træning. Træningsmangfoldighed sikrer også, at du ikke overbelaster nogen bestemt bevægelsesmønster, hvilket kan resultere i overbelastningsskader.
  Forbedret Regelmæssig pushup Ydelse

  Pushups er en af ​​de øvelser , hvor det er alt for let at ramme en gentagelse plateau, når det bliver umuligt at lave yderligere fremskridt. Hvis du ønsker at være i stand til at udføre mere regelmæssige pushups, tilbringe et par uger på en diæt af tilbagegang pushups vil øge din styrke. Når du vender tilbage til regelmæssige pushups, bør du finde de føler lettere, og at du er i stand til at udføre flere gentagelser. Dette er den øvelse princip overbelastning i aktion.