| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Er Walking 10 miles om dagen for meget at tabe sig?

  Når du forsøger at tabe sig, kan gå hjælpe pounds kommer ud hurtigere. Plus, kan aktiviteten hjælpe med at opbygge udholdenhed og styrke hjerte-og lungefunktion. Så sundt som at gå er dog overdrive det kan bringe dit helbred - og 10 miles per dag overdrive det for de fleste mennesker. Mens træne for meget stadig kan føre til vægttab, kan sætte bæredygtige mål som dette medføre, at du brænder let ud, hindrer succes i det lange løb, og muligvis forårsage skade. Gåture og Vægttab

  Gåture kan give en moderat cardio workout og brænde betydelige kalorier, hvis du flytter hurtigt nok. For optimale resultater, gå på mindst 3,5 mph, en rask tempo, der brænder omkring 273 kalorier per time for en 150-pund person. Du får endnu bedre resultater på et meget livligt 4,5 mph, der brænder omkring 307 kalorier i timen ved samme vægt. At brænde endnu flere kalorier, veksle et par minutter til fods med 30 til 60 sekunder af jogging eller kører. For perspektiv, skal du forbrænde 3.500 flere kalorier end du spiser for at kaste £ 1.
  Gåture Skema

  Efter Centers for Disease Control og Forebyggelse retningslinjer bør de fleste mennesker får 150-300 minutter om ugen cardio øvelse. Gåture med en hastighed på 4 mph, ville det tage dig 150 minutter for at dække 10 miles - så du ville opfylde din ugentlige minimum på bare én dag. Formere sig, at gange syv dage om ugen, og du kigger på 1050 minutter om ugen, mere end en tredobling af øverste anbefaling. For sundere - og mere realistisk - vægttab, gå i en time om dagen, fem dage om ugen, hvilket beløber 300 ugentlige minutter

  Farerne ved Overexercise

  walking 10 miles per dag kan let føre til overtræning, som opstår, når du trykker for hårdt og tillader ikke rigelig restitutionstid. Med overdreven walking, kan du opleve ømme eller tilskadekomne muskler, knogler skader, hovedpine, søvnbesvær, høj morgen hjertefrekvens og et svækket immunsystem. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, kan du også begynde at føle sig deprimeret og irritabel, og mister dit selvværd og motivation.
  Vellykket vægttab

  Don ' t være i alt for travlt med at slanke - vellykket vægttab kommer ikke fra at skubbe motion grænser, men snarere ved at etablere sunde vaner, som du kan holde for livet. Vægttab begynder med din kost, så undgå fastfood og forarbejdede snacks og i stedet koge hele, naturlige fødevarer derhjemme. Portionsstørrelser også ligegyldigt, en servering af kogt pasta eller ris er bare en halv kop, mens en servering af protein er omkring 4 oz. Øge frugt og grønt indtag, og undgå ekstra kalorier fra drikkevarer såsom cola eller cremet kaffedrikke.