| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan at komme i form i din 20'erne

  Som du bliver ældre, kan det ikke komme som naturligt at holde sig i form. Når du har nået din 20'erne, kunne opholder sig fit betyde, at du nødt til at optrappe din ugentlige fitness rutine til et nyt niveau af intensitet. Kontakt din læge for at bestemme den rigtige fitness plan for din krop type, men generelt vil indarbejde cardio motion, styrketræning og sund kost ind i din livsstil hjælpe dig med at holde på sporet, når det kommer til fitness i din 20'erne. Instruktioner
  1

  Spis rigtigt. Dine 20'erne er et årti, der kan komme med en masse usunde vaner, så det er vigtigt at sikre sig mod dårlige spisevaner, såsom binging eller spise under stress. Må ikke narre af quick-fix kost planer, hvis du opdager, at du har været at sætte på pounds. I stedet spise en varieret kost rig på frugt, grøntsager, korn, kød og mejeriprodukter. Klip junkfood og snacks, der er højt indhold af sukker og kun spise, når du er sulten.
  2

  ophold hydreret hele din dag. Vand er en vigtig del af din krops sammensætning, smøring og påfyldning dine muskler og led. Hvis du glemmer at drikke vand i løbet af dagen, især på dage, at du arbejder ud, kan du sætte dig selv i risiko for dehydrering.
  3

  Begynd en ugentlig cardio træning. Cardio motion, også kaldet aerob motion, arbejder dit hjerte og lunger samt de store muskelgrupper i kroppen. Svømning, cykling og løb er effektive former for cardio, der kan hjælpe tone dine muskler, opbygge kardiovaskulær udholdenhed, forbedre dit stofskifte og forbrænde kalorier. Oprah.com anbefaler at følge 30 minutters styrketræning med 30 minutters cardio tre gange om ugen, samt yderligere 45 til 60 minutter af cardio, tage en fridag om ugen til nyttiggørelse. Din krop er typisk stærk i din 20'erne, men hvis du kun er begyndt et nyt cardio program, kan du ønsker at arbejde op til dette mål, prøver mindst 25 minutter af moderat intens cardio tre gange om ugen.
  4

  Gennemføre en styrke-træningsprogram til at supplere din cardio træning. Styrketræning tre gange om ugen i mindst 30 minutter, vil styrke og tone dine muskler, samt forbedre din hvile stofskifte, så du kan brænde kalorier, selv når i hvile. Løft frie vægte såsom vægtstænger eller håndvægte eller ramte gym for vægt-modstand maskiner. Dine 20'erne kan være en travl årti, så hvis du ikke har tid til at gøre det til gymnastik, en billig og nem måde at træne på er at bruge din kropsvægt som modstand. Lunges, væg sidder, crunches og squats er alle former for styrketræning, der kan hjælpe dig med at holde sig i form uden at bruge for meget tid eller penge.