| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Weight Reduction & hjertefunktion

  En ud af hver fire dødsfald i USA er forårsaget af hjertesygdomme, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, og det er den hyppigste dødsårsag for både mænd og kvinder. Mens visse medicinske tilstande øger din risiko for hjertesygdom, såsom forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal, livsstilsvalg, herunder overvægt og fedme, er også risikofaktorer. Hvis du ønsker at forbedre dit hjerte sundhed og funktion, tabe kan hjælpe. Hjertefunktion

  Dit hjerte er en muskel, der er ansvarlig for at pumpe ilt og næringsrige blod i hele kroppen. Det er på størrelse med din næve, der vejer omkring 1 pund, og er beliggende i midten af ​​dit bryst lidt til venstre. Hjertet er opdelt i to dele, venstre og højre. Iltfattigt blod ind i højre side af hjertet, hvor den sendes derefter til lungerne for at blive iltet. Fra lungerne, kommer ind i iltet blod i venstre side af hjertet og pumpes til resten af ​​kroppen.
  Vægt og Heart Health

  Regnskabsmæssig overdreven vægt øger din risiko for hjertesvigt. For hver et point stigning i din body mass index, eller BMI, er der en 5 til 7 procent stigning i hjertesvigt, ifølge HeartHealthyWomen.org. Overvægt forårsager dit hjerte til at arbejde hårdere for at pumpe blod i hele kroppen, hvilket fører til en fortykket og udvidet hjerte kammer. Efter et stykke tid, kan dit hjerte evne til at fylde og pumpe blodet bliver begrænset, og i sidste ende føre til hjertesvigt. Desuden, overvægt og fedme øger dine chancer for at udvikle andre hjertesygdomme risikofaktorer, såsom forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal og diabetes.
  Vægttab og hjertefunktionen

  Vægtreduktion forbedrer hjerte funktion, ifølge en 2009 undersøgelse offentliggjort i "Journal of American College of Cardiology." Denne toårige undersøgelse fulgte 60 moderat overvægtige patienter på en vægt-reduktion program, der omfattede en lav kalorieindhold kost-og motionsplan og dens indvirkning på hjerte struktur og funktion. Ved starten af ​​undersøgelsen, ved hjælp af ekkokardiografi og ultralydsscanning efterforskerne fandt, at undersøgelsens deltagere hjerter var lidt fortykket, og sammentrækning og afslapning af hjertemusklen var unormale. Efter seks til 12 måneder efter vægttab program, så efterforskerne et fald i fortykkelse af hjerte vægge og en forbedring af dens pumpning. Blodtryk og triglyceridniveauer også forbedret.
  Kost og Motion

  Hvis du har brug for at tabe sig for at forbedre dit hjerte funktion, er du nødt til at foretage ændringer i din kost og udøve rutine. At tabe vægt, du har brug for at se dine portioner og omfatter mere kalorielette fødevarer som frugt, grøntsager, fuldkorn, magert kilder til protein og fedtfattige mejeriprodukter. Du skal også engagere sig i regelmæssig fysisk aktivitet. The American Heart Association anbefaler, at du sigter efter 30 minutters moderat til kraftig aktivitet, såsom at gå eller jogge, fem dage om ugen. For sikkerhed, bør du konsultere din læge, før du foretager ændringer i din kost eller starte en øvelse program.