| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser for at hjælpe de ældre til Stand & Transfer

  Flytning fra en siddende stilling til stående ene er en hel-krops bevægelse, der kræver passende styrke, balance og vifte af bevægelse. Denne overgangsordning bevægelse er afgørende, og du skal være i stand til at gøre det, om at leve alene eller i et støtteberettiget pleje miljø. Sit-to-stand-og-transfer bevægelse er en funktionel bevægelsesmønster, den bedste måde at forberede sig til det er at nedbryde mønsteret og praksis hver del, før du sætter hele bevægelsen sammen. Cup Balance

  succes stå og overføre, skal du være i stand til at balancere i både siddende og stående stillinger. Sid på en fast stol med fødderne fladt på gulvet, eller stå med ryggen mod en væg og støtte ved siden af ​​dig, hvis nødvendigt. Åbn håndfladerne og vende dem til ansigt loftet. Placer en tom plastik kop på hver håndflade, forsøger at balancere kopperne. Når du kan afbalancere cups i 10 sekunder, skal du åbne dine arme ud til siderne, mens du trækker navlen ind mod rygsøjlen. Balancer kopper i denne stilling i 10 sekunder og derefter vende tilbage til udgangspositionen. Efterhånden som du får stærkere, prøv at tilføje lidt vand til dine kopper.
  Næse Over tæer
  p Hvis du kan huske sætningen "næse i løbet af tæerne," flytter fra siddende stilling til stående ene er nemt. Sid oprejst på en fast stol med fødderne solidt plantet på gulvet. Hold din bund på stolesædet, bringe din brystet fremad, indtil din næse er på linje over tæerne. Som du gør dette, når dine arme fremad. Fortsæt med at nå dit bryst og arme fremad, indtil du føler din haleben løftes stolen. Forsøg ikke at stå op, bare øve nå din næse i løbet af tæerne. Du kan nå til en rollator eller en anden person for at få hjælp. Pause for en anden, og derefter bringe dine arme ned til dine sider og sidde oprejst igen. Gentag op til 10 gange.
  Mini Squat

  For at styrke dine muskler og tage stamme off din ryg, øve en mini squat. Har nogen stå foran dig og holder dine hænder, når du praksis denne bevægelse. Stå med ryggen af ​​dine kalve rører forsiden af ​​en robust stol, der ikke vil glide baglæns. I en jævn bevægelse, skubbe din bund tilbage, som hvis du kommer til at sidde ned, men kun skubbe tilbage et par inches. Som du skubbe din bund tilbage, se på din partner og lad dine knæ bøje som et hængsel omkring stolesædet. Dette er en mini squat. Pause for en anden i squat position, så bare flytte dine hofter frem og tilbage til stående stilling. For korrekt justering, holde dine kalve rører stolen hele denne øvelse. Gentag op til 10 gange.
  Sit at stå og Balance

  Før du kan overføre, skal du være i stand til at bevæge sig fra en siddende stilling til stående én. Sid på en robust stol, der ikke vil glide og placere dine fødder fladt på gulvet. Udfør næsen i løbet af tæerne motion - bringe dit bryst og arme fremad, indtil du føler din bund begynde at løfte stolen. Skub derefter dine hæle ned i gulvet og flytte dine hofter frem ligesom du gjorde for at komme ud af den mini squat. Lad din torso rette ind i en stående position som dine hofter frem. Balance i denne stilling i et par sekunder, derefter vende tilbage til møde. Gentag op til 10 gange.