| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Typer af kraftig motion

  Blot 75 minutters kraftig motion om ugen kan hjælpe med at holde dig sund, siger Centers for Disease Control og Forebyggelse. Dog kan det være svært at afgøre, om du træner intenst nok til at tælle som "energisk", især hvis du er en workout newbie. Motion, der bringer din puls op til 70 til 85 procent af din maksimale anses energisk. Der er en bred vifte af træning du kan gøre for at nå denne intensitet, så vælg hvad du kan lide at gøre de mest, så du er mere tilbøjelige til at gøre det regelmæssigt. Sport

  inciterende spil basketball, fodbold eller volleyball tæller som energisk intensitet øvelse, som gør spil hockey og singler tennis. Øve for disse sportsgrene med løb og agility øvelser vil hjælpe dig med at få endnu mere kraftig motion. CDC konstaterer, at gøre mere end 150 minutters kraftig aktivitet ugentligt vil give endnu større sundhedsmæssige fordele.
  Solo Aktiviteter

  Jogging og kører er aktiviteter, der tæller som energisk, forudsat at du kører med en hastighed intens nok til at hæve din puls til målzonen tidligere nævnt. Ride din cykel 10 mph eller hurtigere eller klatre betydelige bakker for at få en energisk træning. Svømning omgange på en intens tempo, snarere end på en afslappet crawl, tæller også.
  Udendørs

  Få kraftig motion ved at gå på en stejl vandretur eller på en vandretur bærer en tung rygsæk. Gør double-duty og re-landskabet din værftet, mens montering i kraftig motion. Kontinuerlig lugning eller grave i 10 minutter eller længere tæller mod din ugentlige tid mål.
  På gym
  p Hvis du foretrækker en indendørs træning, de fleste hjerte-kar-maskiner på gym kan hjælpe dig med at få kraftig motion. Den elliptiske, trappemaskine, løbebånd og stationære cyklus er populære valg. De fleste kommercielle modeller er udstyret med hjertefrekvens sensorer, som du kan bruge til at kontrollere din intensitet niveau, og sikre, at du arbejder hårdt nok. Hvis du ikke har adgang til et hjerte-rate måleapparat, brug din vejrtrækning som en sporvidde - det bør være dyb og hurtig til at angive en energisk intensitet. Du kan begynde at svede inden for blot et par minutter, og vil have problemer med at sige mere end to til tre ord uden at tage et åndedrag.