| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Stående Bird Dog Motion

  Hvis du ønsker at ruske op din fitness rutine med en ny øvelse, der vil udfordre dine muskler, kunne stående fugl hund være det rigtige valg. Fitness begyndere kan gøre denne øvelse, men selv motion buffs kan finde det udfordrende som de udvikler korrekt form og stræbe efter korrekt balance. Den stående fugl hund kan også bidrage til at lette din muskelsmerter. Fordele

  stående fugl hund arbejder dine ben, arme og ryg, mens du bruger dine mavemuskler som stabilisatorer, så det kan hjælpe dig med at opbygge styrke i hele kroppen. Fordi det kræver, at du balancere på den ene fod og samtidig holde din ryg lige, det hjælper også med at forbedre din balance, faldende din risiko for snublen og fald i løbet af din træning rutine. Strækning element i denne øvelse kan med tiden bidrage til at lette muskelspændinger, især hvis du bruger det meste af din dag sidder ved et skrivebord.
  Sådan

  For at gøre denne øvelse, stå oprejst med fødderne solidt plantet og jævnt på jorden. Løft dine arme op, så dine hænder peger mod loftet, og holde albuerne straight. Løft dit venstre ben ud af jorden, og udvide det ud bag dig på omkring en 45 graders vinkel, mens hælder din torso lidt fremad. Din torso og venstre ben skal danne en diagonal linje og din ryg skal være lige. Hold i 1-5 sekunder, og derefter skifte side, denne gang står på din venstre ben med dit højre ben forhøjet. Gør fem til 10 reps.
  Forholdsregler

  Fordi du er nødt til at stå på en fod, hvis du har helbredsproblemer såsom vertigo, der interfererer med din saldo Tal med din læge først og overveje at bruge en spotter første gang. Ankel og knæ problemer kan gøre det mere vanskeligt at holde din saldo, og motion kan sætte nogle stress på disse led, så undgå at gøre det, hvis du oplever ledsmerter eller øvelse er ubehageligt.
  Variations

  For en mere intens udgave af øvelsen, så prøv at holde vægte i dine hænder og gør hurtigere reps, hurtigt skiftende fra den ene fod til den anden. Hvis du har problemer med din saldo, kan du også gøre denne øvelse på gulvet. Du skal blot knæle på din højre knæ, og løft derefter dit venstre ben og højre arm lige ud. Switch sider denne gang balancering på din venstre knæ.