| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan du Burn Fat Bare ved Skæring kalorier eller har du nødt til at udøve?

  Når du har besluttet, at tiden er kommet til at kaste nogle pounds, er du nødt til at overveje din kost og det beløb, du træner. Alene skære dit kalorieforbrug kan være effektive og, i mindre omfang, så kan alene øge mængden du træner. Når du adresserer begge dele af dit liv, men du drastisk øge dine odds for at opleve fedt tab succes. Kalorie underskud

  Fedt tab opstår, når du forbrænder flere kalorier end du indtager. Denne kalorie underskud er mulig ved at reducere dit kalorieindtag, øge det beløb, du motion eller begge dele. MayoClinic.com bemærker skabe et kalorie underskud på 3.500 kalorier resulterer i tab af et pund fedt. Forsøger at tabe et halvt kilo fedt i et par dage, uanset hvor meget du justere din kost og motion niveau er ikke praktisk. I stedet forsøge at skabe en daglig underskud på 500 kalorier hver dag i ugen til at tabe et halvt kilo fedt om ugen.
  Skære ned på kalorierne
  p Det er muligt at forbrænde fedt og tabe alene ved at skære dit kalorieindtag, især hvis du spiser typisk en højt kalorieindhold kost og begynde at træffe sundere valg af fødevarer. Men de fleste mennesker, der kun foretage ændringer i deres kost ikke oplever vægttab succes. Den amerikanske Rådet om Motion noter blandt mennesker testet i National Weight Control Registry, kun 10 procent var i stand til at tabe sig og holde vægten off gennem kostændringer alene. Det er vanskeligt at skabe en kalorie underskud uden at udøve, men hvis du har en aktiv job, som arbejder som brandmand eller i en mølle, kan du forbrænde kalorier nok i løbet af din arbejdsdag til at finde succes.
  KAYAK Udøver

  Kom op af sofaen og bryde en sved er vigtigt, hvis du ønsker at oprette kalorie underskud er nødvendigt for at forbrænde fedt. Aerobe øvelser såsom jogging, svømning og cykling kan føre til flere hundrede kalorier brændt i en enkelt workout til at hjælpe dig med at oprette en kalorie underskud. Hvis du spiser en høj-kalorie diæt, dog vil dette underskud blive vanskeligt at nå, medmindre du udøver en ekstrem mængde. ACE bemærker kun 1 procent af befolkningen overvåges gennem National Weight Control Registry kunne tabe sig og holde det ud igennem bare motion.
  Kost og Motion

  're langt mere tilbøjelige til at forbrænde fedt - og holde det ud - ved at reducere dit kalorieindtag og øge din motion niveau samtidigt. I National Weight Control Registry undersøgelse oplevede en overvældende 89 procent af folk, vægttab succes gennem en kombination af kost og motion. For at undgå at blive overvældet af processen for at skære dit kalorieindtag, ACE foreslår at reducere din samlede fødevareforbrug med 10 til 15 procent i den første uge af engagement i din nye fitness regime. Det amerikanske Department of Health og Human Services rådgiver 150 minutters moderat aerob motion og to dage med styrketræning om ugen for at få sunde.