| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan at blive motiveret til at få Six Pack Abs

  Fastholdelse af motivationen for at opnå en defineret rectus abdominis, ellers kendt som en seks pack, er en mulig kunststykke, hvis du indarbejde maveøvelser i din sædvanlige livsstil. David Conroy, professor i Kinesiologi på Penn State, tyder på, at udviklingen af ​​vane, herunder motion i en daglig rutine, så det bliver automatisk snarere end generende, kan hjælpe den enkelte til at opnå træningsmål på lang sigt, men andre metoder findes også til at opretholde motivationen niveauer. Ting du skal
  Målebånd
  Motiverende visuelle påmindelser
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Sæt realistiske kortsigtede og langsigtede mål. Dermed efter en ab rutine, der passer med din nuværende tidsplan vil være mere realistisk og motivation er sandsynligt at opretholde eller forbedre. Et eksempel kunne omfatte planlægning en kort, men intens, AB træning i løbet af din frokostpause.
  2

  Mål din talje hver to uger til at spore dine fremskridt. Ifølge en illustration fra National Institutes of Health, er muskelfiber celler betydeligt mindre end fedtceller og dermed fylder mindre. Selvom nålen ikke kan rokke på skalaen, kan måle din talje demonstrere fremskridt og tilbyde et løft i motivation niveauer.
  3

  Indarbejd en balance mellem styrke og kredsløbstræning mindst tre gange hver uge. Udelukkende fokuserer på at opbygge muskler uden at miste fedt vil stall fremskridt og langsomt aftage motivation. Ud over at din almindelige abdominal rutine, overveje at integrere yderligere aktiviteter som svømning eller kører. Husk at holde det sjovt og realistisk for at opretholde en vis ensartethed over en lang periode.
  4

  Eksperimenter med forskellige rutiner for at finde den ene mest behagelige til din livsstil. Nogle personer foretrækker solo træning, mens andre er mest motiveret af at træne med vennerne. Opdage, hvad der virker bedst for dig vil bringe dig et skridt tættere på at fastholde motivation og nå dit mål om at have seks-pack abs.
  5

  Place visuelle påmindelser hele din plads, hvad enten det er i hjemmet eller i kontoret, for at holde fokus på målet og inspirere dig på de svære dage, hvor fitness føles som en akkord. Visuelle påmindelser kan omfatte billeder af seks-pack abs eller motiverende citater. Chris Freytag, amerikanske Rådet om Motion bestyrelsesmedlem, tilbyder en række motiverende citater til at skubbe dig til det næste niveau.
  6

  Beløn ​​dig selv med hver realisering. Vel vidende, at du har en spa dag med pigerne eller en speciel parabol eller drik at se frem til i slutningen af ​​ugen, kan hjælpe med at opretholde fokus og motivation. Ved at holde mål realistiske, kan du belønne dig selv for at gennemføre en øvelse rutine hver dag i en uge eller ved at ramme en bestemt milepæl, såsom at tabe en tomme fra maven.