| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • 500-kalorie løbebånd Workout

  Når du kører udendørs, du ofte nødt til at kæmpe med dårligt vejr, trafik og lejlighedsvis gøende hund. Kører på et løbebånd, men fjerner disse distraktioner og tillader dig at koncentrere dig om din opgave at brænde kalorier til at opbygge en sundere krop. Din vægt og hastighed og varigheden af ​​din træning spiller en rolle i at hjælpe dig med at forbrænde 500 kalorier i løbet af dit løbebånd træning. Incline

  Selvom du drastisk kan øge din løbebåndet hældning til at øge den udfordring af din træning, altid indstillet hældning til 1 procent, før du begynder at træne. A 1 procent hældning simulerer vindmodstanden du ville stå over for i løbet af en løbegård, men gå glip af på et løbebånd indstillet til ingen hældning. Det amerikanske National Library of Medicine bemærker 1 procent stigning kompenserer for energi-udgifter mistede kører indendørs versus udendørs. Øget hældning er vigtigt at hjælpe dig præcist estimere kalorier, du forbrænder.
  Gåture kalorier forbrændt

  Hverken Harvard Medical School heller HealthStatus skelner mellem de kalorier du ' ll brænde udendørs versus på et løbebånd, men forudsat du øge hældning til 1 procent, vil dit energiforbrug på et løbebånd lig det, som du oplever udendørs. Hvis du foretrækker at gå på løbebåndet i en lav-effekt, moderat træning, vil du forbrænde flere kalorier, hvis du er tungere. Ifølge Harvard Medical School, vil en 185-pund person brænde 200 kalorier i løbet af en 30-minutters gåtur i et tempo på 4 mph. Som sådan ville denne person nødt til at gå i 75 minutter for at forbrænde 500 kalorier. Hvis du vejer 155 pounds, vil du forbrænde 167 kalorier på 30 minutter til fods 5 mph, og det ville tage dig omkring 90 minutter at forbrænde 500 kalorier.
  Løb kalorieforbrug

  Uanset din vægt, vil det ikke tage dig nær så lang tid at forbrænde 500 kalorier på løbebåndet under en løbetur. En 185-pund person vil brænde 444 kalorier på 30 minutters drift ved 6 mph, mens en 155-pund person vil brænde 372 kalorier under en løbetur af samme længde og hastighed. Det vil tage 185-pund person omkring 34 minutter for at forbrænde 500 kalorier, mens 155-pund person bliver nødt til at køre for næsten 41 minutter at nå 500-kalorie mål.
  Tracking Kalorier

  gå eller løbe på et løbebånd er ideel, fordi maskinen sporer data såsom din hastighed og længden af ​​din træning. Løbebånd også spore de kalorier du forbrænder, men vær på vagt over for fuldt tillidsfuld disse oplysninger. Hvis dit løbebånd ikke kræver, at du indtaste din vægt, vil dens kaloriedata ikke være så nøjagtige som en maskine, der kræver din vægt. Derudover vil du forbrænde flere kalorier, hvis du undgår hælder på håndliste for støtte. I en artikel i "Form" magasin, advarer Auburn University professor Michele Olson kan du ubevidst reducere din kalorieindhold brænde med op til 40 procent ved at læne på gelændere.