| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sjove måder at tabe på Home

  For en masse mennesker, gør "sjove" og "tabe" hører ikke hjemme i den samme sætning. Huffing og pulsede på en maskine på gym mens omgivet af fremmede lyder ikke som en spændende måde at kaste ekstra pounds. Eller måske er du træt af den monotoni af den elliptiske træner eller gentagne vægtløftning. Hvis dette lyder som dig, et vægttab plan, du kan gøre derhjemme - og én, at du rent faktisk vil holde med, fordi det er sjovt - kunne være løsningen. Der er masser af øvelser, du kan gøre i komfort i dit eget hjem, og have et par sjove aktiviteter i din træning repertoire vil holde dig på vej til at nå dit mål vægt. Dancing

  Ikke alle er den fødte danser, men alle, uanset niveau, kan drage fordel af denne sjove form for motion. Ifølge den amerikanske Rådet om øvelse, kan danse brænde overalt fra 260 til 500 kalorier, afhængigt af intensiteten af ​​dans. Dans er også til gavn for hjerte sundhed, kan forbedre knogletæthed, øge dit humør og reducere stress. Der masser af forskellige typer af danse til at prøve, også, så du kan finde en, der er behageligt for dig. Du kan lide den hurtige tempo i latin-inspirerede zumba, eller måske balsal er mere dine ting, hvis du har en partner til at gøre det med. Selv mavedans kan give en himmelsk træning for vægttab. Den bedste del er, fordi du arbejder ud derhjemme, ingen har at være vidne til dine mindre end dygtige flytter hvis du ikke er en stor danser.
  Workout, mens du ser TV

  Udøver kan også gøres mere sjov, hvis du har en underholdende distraktion - ligesom din foretrukne tv-show. Gør en workout, mens du ser morgen nyheder eller en sjov sitcom kan hjælpe fordrive tiden, mens du arbejder off ekstra vægt. Der er en række forskellige øvelser, du kan gøre, herunder aerobic og styrke-træning bevæger sig. At komme i en dosis af cardio, kan du oprette et løbebånd eller stationær cykel foran fjernsynet, eller skal sprællemænd, hoppe reb eller endda køre på plads, hvis du ikke har en maskine. Styrke-træning øvelser som pushups, crunches og squats kræver ikke noget udstyr, og kan nemt gøres, mens du ser fjernsyn, eller du kan bruge vægte eller en modstand band til at øge intensiteten.

  Outdoor aktiviteter

  At deltage i sjove udendørs aktiviteter, ligesom skydning kurve eller kaste en frisbee rundt i baghaven, vil også brænde kalorier og hjælpe med dit vægttab planen. Gå eller jogge rundt dit nabolag, vil kræve, at du forlader for rammerne af din stue, men disse er begge fremragende hjerte-kar-træning, der kan hjælpe med at banke off et par pounds. Hvis du har en workout rutine, kan flytte den udendørs også bump op underholdning. Ændringen af ​​kulisser og tilsætning af frisk luft vil øge dit humør. Også afhængigt af aktiviteten, kan den ujævne terræn din værftet øge intensiteten. For eksempel kan du prøve en udendørs yoga rutine, der udfører stillingerne i græsset kan udfordre dine muskler endnu mere
  Tilføj Variety

  Ændring af din træning rutine regelmæssigt. kan have en enorm indflydelse på din kalorieindhold brænde, hvilket giver dig hurtigere vægttab resultater. Variety gør også mere motion sjov, så du er mindre tilbøjelige til at kede sig. På dit hjem, kan du gøre dette med interval træning, som suppleanter høje og lave intensitet træk for både cardio og styrke-træning fordele. For eksempel kan du prøve en rutine, der opfordrer til et minut af hurtige hop roping mellem hver styrke træk. Styrke-øvelser, som rækker eller lunges, bør ændres til at arbejde hele din krop.