| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • AFAA Motion Standarder & retningslinjer

  I 1983 Aerobic og Fitness Association of America - udviklede det første sæt af motion standarder og retningslinjer, såvel som den første gruppe øvelse instruktør certificering program - normalt kaldet AFAA. De oprindelige retningslinjer var for voksne uden medicinske tilstande, der ville forhindre dem i at udøve, men de til sidst tilføjede retningslinjer for særlige populationer, samt speciale motion og personlig træner certificering programmer. Standarder vs Retningslinjer

  trods for deres til tider udskiftelige brug, standarder og retningslinjer refererer til forskellige aspekter af motion instruktion. Standarder er de juridiske forhold, som instruktører, samt fitnessrum skal overholde. De omfatter fitness og CPR certificeringer af medarbejdere, nødforanstaltninger og etiske krav. Det er de "most" af fitness instruktion. Retningslinjerne er anbefalinger til træningsprogrammer, som kan ændre efter fitness niveau for deltageren. De repræsenterer de "burde" af fitness instruktion.
  Juridiske standarder

  Ud over at opretholde deres fitness og CPR certificeringer, skal fitness-instruktører bevare personlig garantidækning og skal har uddannelse i præ-øvelse test og screening procedurer, overvågning udøvelsen miljø og ambulanceflyvninger protokoller. Instruktørerne skal forstå de risikofaktorer, der er forbundet med forskellige sygdomme, og vide, hvornår man bede om medicinsk clearance fra en læge. Under træning skal instruktører genkende faresignaler under træning og reagere hensigtsmæssigt, enten ved at udføre CPR og kontakte akut lægehjælp eller opløftende og isdannelse en muskel skade, der involverer inflammation. Fitness-instruktører skal også forstå deres faglige grænser. Undgå at diagnosticere sygdomme og skader, og henviser kunder til medicinsk personale efter behov.
  The AFAA Fem spørgsmål

  AFAA fitness rammebestemmelserne for at vurdere fordelene ved en bestemt øvelse, bør instruktøren overveje fem vigtige spørgsmål. De vedrører formålet med øvelsen, uanset om du udfører den korrekt, uanset om øvelsen introducerer sikkerhedsproblemer, uanset om det er muligt at opretholde en ordentlig form og justering under træningen, og for hvem motion er passende eller upassende. Hvis du planlægger at tage AFAA eksamen, huske kontraindiceret øvelser. AFAA er langt mere konservative end andre organisationer, og omfatter toe-rørende, side-bøjning, liggende ben elevatorer, yoga Cobra og yoga plov i deres kontraindiceret øvelse listen.
  Motion Frekvens, intensitet og Varighed

  AFAA anbefaler aerob træning tre og fem gange om ugen, men aerobe novicer bør begynde med tre øvelser, indtil tilpasningen sker. Sessions bør vare mellem 20 til 60 minutter. Styrketræning træning skulle opstå to til tre gange ugentligt og omfatter øvelser til alle de store muskelgrupper. Udfør otte til 12 gentagelser af hver øvelse. Udfør fleksibilitet øvelser 3-5 gange hver uge, og hold hver strækning i 15 til 60 sekunder. AFAA tilslutter sig FITT princip, der er et akronym for frekvens, intensitet, tid og type øvelse. Da intensiteten stiger, falder varighed eller tidspunkt for træning. Dette refererer til både aerobe og modstand træningssessioner.
  Inaktive Seniorer og hjertesygdomme patienter

  Inaktive ældre borgere og patienter diagnosticeret med hjertesygdomme, skal have en udgivelse fra en læge at deltage i motion. Vælg skånsomme, lav intensitet aerob træning og overvåge puls hver fire eller fem minutter. Hvis du vælger at bruge den hastighed af opfattet anstrengelse skala skal deltagerne Bedøm selv på niveau fem eller seks, hvilket sædvanligvis svarer til 50 til 60 procent af den maksimale puls. Køl ned i fem til 10 minutter, før du udfører nogen gulvøvelser.