| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Anaerob motion Idéer

  Anaerob motion refererer til intense fysiske aktiviteter i en kort varighed, der kan vare fra adskillige sekunder til to minutter. For fit enkeltpersoner, typisk den anaerobe zone starter ved omkring 80 procent af den maksimale puls, ifølge Lance Dalleck og Len Kravitz fra University of New Mexico. I modsætning motion, som bygger på ilt, udnytter anaerob motion glukose oplagres i kroppen. Da denne glukose hurtigt er opbrugt under intens træning, kan anaerobe aktiviteter ikke opretholdes i længere tid. Sportsgrene, der kræver korte byger af hastighed eller magt, såsom banecykling, sprint, olympisk løft og fodbold, er eksempler på anaerobe actvities. Intervaller

  Intervaller er korte byger af hastighed efterfulgt af en aktiv opsving, der er dobbelt så lang som spurten. For at udføre et interval sprint, løbe så hurtigt du kan i 20 sekunder og derefter gå i 40 sekunder til at fange din ånde. Gentag fem til 10 gange, afhængigt af dit niveau af konditionering. En anden mulighed er at bruge afstand i stedet for tid. På en standard løbebane, som du ville finde på noget high school eller college, sprint på straightaways og gå hjørnerne.
  Hill Sprints

  Du kan gøre hill sprints ved løb, cykling, langrend, snesko eller endda inline skating. Find en bakke med en temmelig stejl hældning omkring seks procent. Sprint op ad bakken i otte sekunder, stop, vende rundt og gå tilbage til dit udgangspunkt. Gentag en eller to gange mere, hvis du er ny hill sprint. Når du kan fuldføre 10 sprints til otte sekunder hver, øge din sprint tid til 10 sekunder.
  Stationær cykel Pyramid

  Ved hjælp af en pyramide-style træning, du træner med stadigt faldende sprint varigheder. For eksempel, på en stationær cykel pedal i et minut ved en høj intensitet efterfulgt af et minuts let pedalerne. Pedal hårdt i 45 sekunder efterfulgt af 45 sekunder af hvile. Fortsæt faldende hver sprint og hvile periode med 15 sekunder. Du kan derefter vende pyramiden ved at øge den tid med 15 sekunder eller gå tilbage og gentage hele pyramiden en anden gang. Det trick til denne stil anaerob træning er at opretholde din indsats i de længere sprints uden at løbe tør for gas 30 sekunder ind i spurten.
  Double Unders

  Boxers ofte bruge dobbelte unders at vende aerob aktivitet for at hoppe reb i en høj intensitet anaerob motion. Dette skridt kræver også en højere grad af koordinering og timing end almindelig reb-jumping. Begynd med at hoppe reb med begge fødder sammen og en omdrejning af rebet for hvert hop. For at gøre en dobbelt under, hoppe lidt højere og bruge dine håndled, ikke dine arme, for at øge rotationshastigheden af ​​rebet til det punkt, hvor den passerer under dine fødder to gange for hver hoppe. Disse tage lidt tid at mestre, så start ved at indsætte en dobbeltseng under mellem flere enlige spring. Derefter videre til back-to-back dobbelt unders og holde tilføje mere, indtil du kan udfylde 30 på hinanden følgende dobbelt unders.