| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad der er godt at spise efter den elliptiske

  Hvis du skubbet cyklede din vej gennem en elliptisk træning, kan du føler du har tjent en post-workout snack. Men medmindre du har arbejdet ud i mere end 90 minutter ved høj intensitet, kan du sikkert vente til næste måltid for at tanke. Hvis du gjorde en maraton elliptisk session, forbruge en sund snack inden for 30 minutter at træde ud af maskinen. Næringsstof Breakdown

  Din post-workout snack bør omfatte kulhydrater for at fylde din glykogen eller energi, butikker, og protein til at hjælpe med muskel opsving og reparation. Den amerikanske Diætetiske Association anbefaler du tager i 0,45-0,68 gram kulhydrater pr pund kropsvægt. For en 150-pund person, for eksempel, svarer det mellem 67 og 102 gram kulhydrater. Du får brug for 10 til 20 gram protein så godt.
  Options

  En sandwich lavet med 100 procent hele hvede brød og tun, kan kalkun eller hummus tilfredsstille din post-workout behov. Bland græsk yoghurt med lavt sukkerindhold granola eller bær. Brune ris med en lille kyllingebryst og et par broccoli buketter gør også et sundt mini-måltid efter en lang kamp på elliptisk.
  Portable

  lille grillet laks bøf med bagt kartoffel opfylder dine post-workout behov for brændstof, men det er sandsynligvis ikke det bedste valg til at pakke i din sportstaske. Du kunne have en scoop af valle eller sojaprotein opløst i en shaker med vand eller mælk og en banan. Stash 1/4 til 1/2 kop soja nødder og en 100 procent juice boks i din taske eller pakke en servering af mandel smør med en banan. En energi bar kunne arbejde i en snæver vending, men sørg for, at det har mindst 10 gram protein, og at sukker ikke er den første ingrediens. Chokolademælk har også den præcise forhold mellem kulhydrater og protein, der øger opsving.
  Overvejelser

  svedtendens, en høj puls og let åndenød tyder på, at du har arbejdet hårdt nok til at berettige en post-workout opsving måltid. Selv hvis du har arbejdet på et beskedent intensitet for en kort periode, skal du måske en snack, hvis din næste måltid er mere end tre timer væk. Denne snack tæller mod din daglige kalorieindtag og bør stadig indeholde en sund kombination af kulhydrater og protein.