| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægtvest Pros & Cons

  Hvis du ønsker at øge intensiteten af ​​din træning, kan du ønsker at gjorden på en vægt vest. Iført en vægtet vest kan bidrage til at øge din kalorieindhold brænde og bygge større magt i atleter. Et vægtet vest er ikke for alle, selv om. Du skal vurdere dine mål, besidder en solid grad af fitness og konsultere en fitness-ekspert, før du tilføjer en vest til din træning. Vægttab og Sundhed

  Iført en vægtet vest, mens du går kan hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, øger træningsintensiteten og øge vægtbærende karakter af din træning, konstaterer en undersøgelse offentliggjort i 2006 "Medicin og Science i sport og motion. "Burning flere kalorier kan hjælpe dig med at tabe, og øge træningsintensiteten kan hjælpe med at forbedre dit hjerte-kar-condition. Vægtbærende motion gør dine knogler stærkere og reducerer din risiko for knogleskørhed. Vær på vagt, selvom for at tilføje for meget vægt med en vest. Du tror måske mere er bedre, men en vægt vest, der vejer mere end 20 procent af din samlede vægt - 30 pounds for en 150-pund person - kunne stamme din ryg. Mange vægtvesten vejer fra 50 pounds eller mere og kan gøre mere skade end gavn.
  Endurance ydeevne

  Tilføjelse mere vægt midlertidigt, mens løb eller cykling kan gøre dig stærkere, men tager på i vægt er ikke en praktisk eller ønskelig. Et vægtet vest er en midlertidig måde at drage fordel af indhaling ekstra pounds. En undersøgelse i 1987 i "European Journal of Applied Physiology og Arbejdsmedicin Fysiologi" fundet, at iført en vægtet vest, svarende til 9 til 10 procent af kropsvægten, hele dagen i fire uger forbedrede udholdenhedsatleter 'kører udholdenhed, trappe drift og evne til at bruge ilt under træningen. Iført vesten morgen til aften kan være besværlige, men, og upraktisk. Hvis du bærer vest under udholdenhedstræning, såsom løb, kunne det ændre dit tilpasning og gangart, hvilket kan føre til skade. Iført en vest under udholdenhedstræning kan tilbyde en fordel for folk, der har brug for at bære ekstra vægt under anstrengelse, såsom brandmænd.
  Jump Uddannelse og Agility

  En undersøgelse offentliggjort i november 2012 Udstedelse af "Journal of Strength og Conditioning Research" konkluderede, at iført en vægtet vest under træning, der involverer bevægelser som hoppe uddannelse giver en beskeden forbedring i agility. Veluddannede atleter kan drage fordel af brugen af ​​et vægtet vest, men det kunne være en negativ tilføjelse, hvis du ikke har styr spring - eller plyometric - bevægelser, uden en vest. Den ekstra vægt øger belastningen på dine led, især dine knæ, hofter og ankler, hvilket øger risikoen for skader.
  Omkostninger og Design

  Nogle vægtvesten har justerbar vægt. De har strategisk placeret lommer, som du kan indsætte forskellige vægte. Denne type vest tillader dig at starte med en let belastning og øge som du bliver mere fit, end at du skal købe en helt ny vest, når din fitness niveau skrider frem. Veste varierer i pris, og billigere modeller må ikke tilbyde en god pasform eller kvalitet.