| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Omgængelig måder at holde Fit

  Udøver alene kan få kedelige. Plus, at mange mennesker ikke har tid til både at gå til gymnastik og til at socialisere - så gå ud med venner ofte vinder over motion. Løsningen er enkel: finde sjove måder at kombinere tid med venner og motion, og du vil få dobbelt fordelene. Danne din egen walking Club

  Alt hvad du behøver for en walking klub er en gruppe af mennesker, der ønsker at gå sammen, et par gode motion sko og et udvalg af vandreruter. Sæt specifikke datoer for walking - snarere end blot at opfylde når stemningen strejker - for eksempel, at du vil gå hver mandag, onsdag og fredag ​​efter arbejde beslutte. Dette vil øge ansvarligheden og hjælpe alle arbejde mødet i deres tidsplan mere effektivt. For at holde tingene sjovt, varierer dine ruter forskelligt. Du kan endda drive et sted sammen, så du derefter kan udforske lokale stier eller gå gennem en anden by.
  Deltag i en Cykling gruppe

  Mange byer har cykling Meetups eller grupper, er åbne for nogen. De har ofte mødes i weekenden på bestemte punkter i hele byen - så du kan bare dukke op og slutte sig til dem i deres næste udflugt. Selvom du ikke kan virkelig være omgængelig, mens ridning, huske på, at disse grupper har en tendens til at være målrettet. Det betyder, at de vil normalt ride til et bestemt park eller et område, så tag en pause til frokost eller en snack, før du tænder rundt. Det er i løbet af denne pause, at du kommer til at møde folk og chat.
  Vælg en sport og Deltag i en Team

  kammeratskab, du finder i sportshold kan simpelthen ikke være beat. Uanset om du nyder at spille volleyball eller fodbold, chancerne er der flere weekend eller amatørhold nærheden. Du kan finde dem gennem din lokale KFUM eller medborgerhus, eller spørg i den lokale kirke eller endog børnenes skole, hvis de kender nogen. Team medlemmer ofte mødes før og efter spil - især hvis der er en win at fejre - så får du masser af muligheder for at socialisere. Nogle ikke-holdsport, som tennis, er også et godt valg. Du kan spille doubler med tre andre mennesker, kan du tilmelde øvelser eller deltage i en liga, eller bare spille med et par venner hver uge. Arten af ​​spillet opmuntrer socialisering og som ofte strækker sig til uden for banen.
  Prøv en øvelse klasse

  Sandsynligvis den nemmeste måde at blande motion og socialisering er at springe løbebåndet og i stedet slutte sig til en skridt aerobic eller latin dans klasse på din lokale gym. Gruppe klasser er gode til motivation, og du vil opdage, at mange har stamgæster deltagere - så du kommer til at kende de mennesker i klassen og blive venligere som tiden går. Klasser, der har at gøre med dans, hoppede rundt eller laver noget sjovt er også ledende til at tale under klassen selv.