| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Nemme øvelser til at slanke dine mavemuskler & slasket Arms

  slasket arme og en rund mave kan gøre dig selv bevidst om dit udseende. Hvis du er motiveret til at tabe vægt, men kan ikke lide tanken om kraftig motion, kan du udføre lettere øvelser for slankning dine mavemuskler og arme. En kombination af aerobe og styrketræning øvelser kan hjælpe dig tabe fedt samtidig toning dine muskler. Øvelser til at tabe flab

  I et forsøg på at gøre det lettere at udøve flab væk, kan du have overvejet bare laver spot-reduktion øvelser for dine arme og mavemuskler. Men spot reduktion er en myte, og forsøger at tabe fedt bestemte steder er ineffektiv. I sidste ende vil alle de kræfter du lægger i for intet at gøre tingene sværere, ikke nemmere. Du bør planlægge på gør 150-300 minutters cardio om ugen, men du behøver ikke at bruge den tid laver øvelser, der forlader dig dryp i sved og forpustet. Udøver vil føle en meget nemmere, hvis du gør noget, du nyder, såsom gåture, havearbejde eller deltage i en yndlingssport. Break din cardio sessioner op i et par mindre sessioner i løbet af dagen, hvis det gør det nemt og smertefrit. At forbrænde kalorier og engagere din arm og mavemusklerne, vælger øvelser såsom at spille tennis eller basketball, roning eller ved hjælp af elliptisk.
  Ab-Toning øvelser

  Strength træningsøvelser vil ikke hjælpe dig tabe arm eller maven flab, men de vil hjælpe dig tone dine muskler og opbygge muskelmasse, som hjælper din krop forbrænder kalorier mere effektivt. Udfør styrketræning øvelser to eller tre gange ugentligt, i ca 15 til 20 minutter hver gang. Medtag øvelser, der engagerer dine mavemuskler, såsom siddende trunk rotationer, planker og træ koteletter.

  Arm-Toning Øvelser

  Toned armmuskler hjælpe dig den slanke udseende, du ønsker, når du tabe sig med cardio øvelser. Tilføj arm styrketræning flytter til din muskel-toning sessioner. Du kan bruge frie vægte såsom kettlebells eller håndvægte eller bruge din egen kropsvægt, hvis du ikke er klar til udfordringen af ​​vægte og ønsker at holde din styrketræning flytter en smule på den lettere side. Bare husk, at når øvelserne bliver for let, det er til gavn for op vægten fortsat se fremskridt. Udføre bicep krøller, triceps returkommission, overhead presser og rækker.
  Andre Ting at tænke over

  Når din motion rutine føles nemt og sjovt, kan du blive fristet til at gøre det hver dag. Det kan lyde som en god idé, men det kan føre til overtræning syndrom. For meget motion forhindrer kroppen at komme sig helt og kan føre til træthed, depression, manglende appetit og kvæstelser pga. overtræning syndrom. Giv dig selv en fridag i-mellem styrketræning sessioner og tage mindst én fridag om ugen fra din cardio rutine. Spørg din sundhedspleje udbyder, før du går i gang på din slanke program, hvis du har været væk fra fitness-programmer for en tid, eller hvis du har nogen kroniske sundhedsmæssige problemer.