| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sikker og effektiv ikke-impact motion

  Udførelse af høj effekt øvelser er fantastisk at bump op din puls og forbrænde ekstra kalorier. Men stor effekt øvelser også lægge mere pres på dine led - at øge din risiko for skader, som knæ-og ankelskader. Heldigvis kan du erstatte mange high-effekt øvelser med sikre og effektive skånsomme øvelser. Indarbejde skånsomme, eller ikke-effekt, øvelser i din træning rutine tillader dig at høste fordelene af motion samtidig minimere risikoen for skader. Cykling

  Selv om det er en fornøjelig udendørs aktivitet, cykling er også en ideel erstatning for high-impact øvelser. Det styrker dine ben ved at fokusere på quadriceps og hamstrings. Det er også delvist rettet mod de soleus og gastrocnemius muskler i dine kalve. Selvom cykling er en forholdsvis ikke-impact motion, skal du øve forsigtighed for at forebygge skader. Sørg for, at sædet i din cykel er blød og behagelig. Aktiver bagdelen og nedre-back muskler for at fordele vægten ligeligt. Slap af i skuldrene og holde albuerne let bøjet til at absorbere stød. Korrekt opsætning forbedrer komforten og forhindrer smerter.
  Svømning

  Selv om det ikke brænde så mange kalorier som aerobe øvelser såsom jogging og sjippetov, svømning reducerer indflydelse på dine led. Fordi vand er betydeligt tungere end luft, er du mere opdrift i vand. En artikel af den amerikanske Rådet Motion tyder på, at tætheden af ​​vand reducerer din kropsvægt med 90 procent, når du er nedsænket. Som et resultat, reducerer svømning i signifikant grad skader. Desuden afsætter svømning næsten alle større muskel gruppe i kroppen. For at maksimere mængden af ​​arbejdet muskler, varierer din svømning teknikker. For eksempel kan du bytte mellem freestyle, brystsvømning, butterfly, rygcrawl og sidestroke.
  Styrketræning

  Med undtagelse af sprint og plyometrics, styrketræning er en forholdsvis lav-effekt form for fysisk aktivitet. Styrketræning giver dig betydelig fleksibilitet over modstand og målrettede muskler. Du kan bruge forskellige former for udstyr, såsom håndvægte, vægtstænger og modstand bands. Du kan også bruge din egen vægt ved at udføre udstyr-fri øvelser såsom push-ups, pull-ups og kalv rejser. Hvis du bruger vægte eller andet udstyr, skal du ikke øge modstanden over, hvad dine led og muskler kan bære. Går ud over dine grænser og ikke varmer op før motion øger din risiko for skader.
  Pilates

  Pilates er en non-impact motion, der hjælper dig med at opbygge smidighed, styrke og udholdenhed. I modsætning til aktiviteter såsom jogging eller plyometrics, placerer Pilates øvelse minimalt pres på dine led. Pilates øvelse understreger at udvikle en stærkere kerne, forbedre vejrtrækning og tilpasse rygsøjlen og bækkenet. Ud over at hjælpe dig med at opnå en bedre balance, styrke og fleksibilitet, også Pilates hjælper med at forhindre eller lindre lavere rygsmerter. En undersøgelse fra 2006 offentliggjort af "Journal of Ortopædisk og Sport Fysioterapi" antyder, at Pilates øvelse betydeligt letter smerter i mennesker, der udfører Pilates øvelse.