| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Om Tai Chi Art of Motion

  Tai chi opstod i Kina som en form for ægteskabelig kunst bruges til selvforsvar. I dag har det udviklet sig til en populær form for komplementær og alternativ medicin bruges til en bred vifte af sundhedsmæssige formål. De sundhedsmæssige fordele ved tai chi er tilskrevet den interne balance opnås gennem konstant bevægelse, dyb vejrtrækning og mindfulness, som støtte i strømmen af ​​energi. Grundfilosofi

  Principperne for tai chi er baseret i gamle kinesiske filosofi. Kendskab til disse principper er vigtig for at modtage det fulde udbytte af tai chi. Det vigtigste princip at erkende er sind-krop-forbindelse. Fokus på denne forbindelse i kombination med tai chi bevægelser fremmer strømmen af ​​qi samt balancen mellem yin og yang. Qi er en vital energi, der kræves for at fremme sundhed og levetid. Yin og yang er elementer, der modarbejder hinanden, der kræver balance og harmoni. God sundhed og fitness er opnået gennem strømmen af ​​qi, samt balancen mellem yin og yang. Stagnation af qi og disharmoniske yin og yang resultere i dårligt helbred. De bevægelser tai chi tjener til at forbedre strømmen af ​​qi og vedligeholde harmoni mellem yin og yang.
  Tai Chi Fitness

  Harvard Medical School beskriver tai chi som en "ingen smerter, store gevinster" form for motion. Tai chi er praktiseret af mange årsager i forbindelse med såvel den fysiske og mentale sundhed. Det anses for at være en lav-effekt aerob motion passende for folk på alle faglige områder og aldersgrupper. De yndefulde bevægelser i denne øvelse giver mulighed for forbedring i fysisk tilstand gennem koordinering, fleksibilitet og balance, samt muskelstyrke. Derudover, som et sind-krop motion, kan tai chi gavn mentale sundhedstilstand gennem lindre stress, angst og depression.
  Forbundne risici

  Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, fraråder tai chi instruktører praktiserende tai chi umiddelbart efter et måltid, under en aktiv infektion, eller når du er meget træt. Trods det faktum, at tai chi er forholdsvis sikker for de fleste mennesker, er der nogle, der måske ønsker at undgå det. Det Nationale Center for Komplementær og Alternativ Medicin tyder på, at kvinder, der er gravide og folk med fælles problemstillinger, rygproblemer, knoglebrud, brok, og /eller svær osteoporose konsultere en læge før du starter en tai chi program.

  Ting at overveje
  p Hvis du har en seriøs interesse i at lære tai chi, master udøvelse i en klasse indstilling før lære dig selv gennem bøger eller videoer til at undgå ulykker eller skader. Gør dit hjemmearbejde, før du starter en tai chi program, finde en klasse undervist af en kvalificeret instruktør, undersøger undersøgelser, der fokuserer på særlige fordele, du gerne vil opnå gennem tai chi og altid konsultere din læge, hvis du bliver behandlet for en medicinsk tilstand at sørge for motion er rigtige for dig. Selvom tai chi anses alternativ medicin, bør det ikke bruges som en erstatning for traditionel pleje fra en licenseret sundhedsmedarbejder.