| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Må Kolde Temps påvirke din puls under træning og kører?

  Ekstreme temperaturer påvirker din puls, uanset om du deltage i motion eller ej, men tilføjer i en løbetur eller anden træning i ligningen har nogle betydelige virkninger. Når du er kroppen udsættes for skarpe ændringer i temperatur, det reagerer ved at forsøge at regulere din kernetemperatur. I koldt vejr, vil din krop til at bevare varmen og dit hjerte reagerer på udfordringen ved at øge sit arbejde sats. Koldt og puls

  Når din krop bliver udsat for kulde, varmetab vil fremskynde. En af de måder, hvorpå din krop tilpasser for ekstrem kulde er at snøre blodkar i perifere væv, hvilket reducerer den mængde varme, der undslipper kernen. På grund af dette, skal dit hjerte arbejde hårdere for at pumpe blodet gennem trange fartøjer, hvilket resulterer i en øget hjertefrekvens. Udøver og kører vil varme dig op til en vis grad, så spyddet i din puls måske ikke være ekstreme.
  Dangers

  miste for meget kropsvarme kan resultere i en livstruende tilstand, der kaldes hypotermi. Dette sker, når kroppen er ved at miste varmen hurtigere, end det kan skabe den. Denne tilstand kan resultere i voldsomme kuldegysninger, forvirring og hukommelsestab. Ligegyldigt hvor højt dit arbejde rate under træningen, arbejder ud i ekstrem kulde sætter dig i risiko for hypotermi. Selv om årsagerne ikke er fuldt forstået, er der en sammenhæng mellem udøver i koldt vejr og øget risiko for hjerteanfald, ifølge en New York Times blog ved Anahad O'Connor.
  Hot vs Cold

  Det virker som sund fornuft at antage, at kroppen har til at arbejde hårdere for at opretholde kernetemperatur i ekstrem kulde end ekstrem varme, men det er ikke tilfældet. Det tager mere energi at køle kroppen ned i varmt vejr end det gør at varme det op i koldt vejr, hvilket betyder at din puls vil være højere kører på en solrig dag, end en snedækket én. Alligevel har ekstreme temperaturer i begge ender påvirker din puls i nogle kapacitet.
  Forholdsregler

  Det kan være sikkert at udøve i den kolde, men ekstrem kulde, får dig til at gyse bør undgås. Hvis din krop ryster, betyder det, du taber varme for hurtigt, og du bør undgå langvarig eksponering. Meget mere varme går tabt, når du er våd, så overdreven lagdeling i koldt vejr motion kan faktisk være farligt, da det får dig til at svede. Bevare din kernetemperatur er ikke så simpelt som dækker op dit bryst. En stor procentdel af kroppens varme går tabt gennem hovedet, så iført en hat og høreværn er opmuntret, når de udøver i kulden.