| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Skridt til at gå fra Couch Potato at komme i form

  Det eneste sværere end at holde sig til en øvelse program er at få én startede i første omgang. Den største fejl, de fleste mennesker gør er at forsøge at gå fra sofaen kartoffel til triatlet i ét slag, der sætter dem op for fiasko. Du har ikke udvikle dine stillesiddende måder på én gang, så du kan ikke forvente at ændre dem natten, enten. Anerkend risikoen for at blive en sofa kartoffel

  være i god fysisk form er langt mere end blot et kosmetisk problem. Ifølge forskning diskuteres på Harvard School of Public Health hjemmeside, hvilket en generelt stillesiddende livsstil medfører bestemte sundhedsrisici, selvom du motionerer temmelig ofte, og ikke fører nogen ekstra vægt. Forskere formode, at sidde i lange, ubrudte perioder ændrer dit stofskifte på måder, der øger din risiko for diabetes, hjertesygdomme og fedme og kan bidrage til udviklingen af ​​visse kroniske sygdomme.
  Test din Fitness Level

  Før du begynder på et træningsprogram, er det vigtigt at få en generel fornemmelse af din sundhedstilstand og fitness-niveau, især hvis du har eksisterende sundhedsspørgsmål såsom astma, diabetes eller højt blodtryk eller er ved at komme fra kirurgi eller enhver tilstand, der kan blive påvirket af en ændring i aktivitetsniveau. Har en læge vurderer dig for eventuelle kroniske tilstande. Ellers kan du tjekke dit eget fitness-niveau ved at gå. Hvis du kan gå i moderat tempo i 10 minutter og samtidig være i stand til at føre en samtale normalt, kan du sikkert starte et fitness-program.
  Sætte realistiske mål

  Dit endelige mål bør omfatte en aktiv livsstil, der omfatter 30 minutters moderat til kraftig motion hver dag, samt 2-3 ugentlige sessioner af styrketræning, der involverer otte til 10 øvelser for hver af de store muskelgrupper. Du skal også til at strække i fem minutter efter hver træning for at holde dine muskler og led fleksible og smidig. Alt sammen kan det virke overvældende, men du kan starte mere enkelt. Gåture i 30 minutter hver dag er en god måde at begynde.
  Start med aerob træning

  aerob motion, som også kaldes cardio, er enhver aktivitet, der bruger store muskelgrupper gentagne gange i en længere periode, hvilket gør du indånder hårdere. Dette omfatter en bred vifte af øvelser fra at gå til energiske sportsgrene som cykling eller tennis til intens træning featured på DVD'er eller givet på fitness-centre. Aerob øvelse styrker hjertemusklen. Det er også ilter blodet, øger blodcirkulationen og hjælper med at styrke dine lunger. Den gode nyhed for sofa kartofler er, at du kan starte langsomt ved at gå i 30 minutter hver dag og øge derfra. Du kan endda bryde op de 30 minutter inde i flere kortere sessioner i løbet af dagen.
  Tilføj Anaerob Motion

  Anaerob motion har fordele, der supplerer dem af aerob træning. Simply defineret, anaerob øvelse kræver korte perioder af indsatsen, såsom at løfte vægte eller sprint. Styrke-øvelser hjælpe med at skabe magert muskelvæv, som hjælper dig med at forbrænde flere kalorier, selv mens de hviler. Hvis du aldrig har løftet vægte, start med vægte, der er omkring 2 til 5, pounds og skyde for 6 til 8 gentagelser af hver øvelse efterfulgt af fem minutter af stretching. Gør dette en gang om ugen til at starte og derefter øge din vægt intensitet og hyppighed, som du får stærkere og mere fit.
  Forstå Ernæring
  p Alle øvelsen i verden vil ikke hjælpe dig til at komme i form, hvis du ikke giver din krop den næring den har brug for. Men du behøver ikke gøre dig selv vanvittigt at forsøge at tælle kalorier eller holde sig til et modefænomen kost. Start gradvist ved at foretage små ændringer. Den største og mest enkle ændring, du kan gøre, er at stoppe med at spise forarbejdede fødevarer til fordel for fødevarer, der er friske og varierede i farve, konsistens og type. Spis små portioner af magre proteiner, fuldkorn, friske grøntsager og frugter, bønner, nødder, frø og sunde fedtstoffer som dem der findes i olivenolie og avocado. Drik vand i stedet for sodavand og spise frugt i stedet for cookies. Ændre et element af hvert måltid, for eksempel, har fuldkornsbrød i stedet for brødristeren kager, en kalkun, salat og tomat wrap stedet for en burger til frokost og grillet kylling eller fisk i stedet for stegte versioner. Arbejde derfra til at ændre dine vaner og udvikle nye favoritter.