| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Anti-Skade Øvelser

  Skader kan være akut eller kronisk. Akutte skader kommer på hurtigt og kan være resultatet af en ydre kraft, såsom en tung tackling i fodbold eller forsøger at løfte for meget vægt. Kroniske skader normalt udvikle sig gradvist og kan være resultatet af overforbrug, dårlig øvelse teknik eller utilstrækkelig hvile. Mange almindelige skader kan forebygges ved at udføre anti-skade øvelser, som ofte kaldes prehab øvelser. De fleste motionister vil have gavn af at udføre nogle af disse øvelser som en del af deres regelmæssige træning rutine til at minimere risikoen for skader. Tilbage forebyggelse

  Løft for meget vægt eller udøver med dårlig øvelse teknik er en nem måde at samle op en rygskade, især hvis du give din lænd til at blive afrundet. Hold din nederste del af ryggen let buet og dine mavemuskler afstivet, når du løfter noget selv moderat tung. Desuden de muskler, der støtter rygsøjlen styrke kollektivt kaldes din kerne, så du har nok muskelkraft til at holde din rygsøjle i den rigtige position. Tænk på din kerne muskler som din naturlige vægtløftning bælte. Udfør planker og sideplankerne at udvikle forfriskende vane og sikre din kerne er stærk nok til at holde ryggen ordentligt understøttet.
  Skulderskade Forebyggelse

  Skulder problemer er ofte forårsaget af over-udvikling af musklerne på forsiden af ​​skuldrene og underudvikling af musklerne på bagsiden. Denne muskel styrke ubalance resulterer i langvarige og internt roteret skuldre, som efterfølgende tilbøjelige til skade. Undgå dette problem i første omgang ved at udføre en øverste organ trække øvelse for hver overkroppen skubbe øvelse i din træning. Også for at styrke dine posterior skulder muskler, omfatter øvelser såsom ansigt trækker, band pull-aparts, skulder eksterne rotationer og væg engle.
  Hip Forebyggelse
  < p> dine hofter er en kugle-og-socket joint stand til en bred vifte af bevægelse. De har også til at støtte en masse vægt, når du går eller løber. For at holde dine hofter skade-fri, de har brug for at være stabil, og det betyder, at hip prehab øvelser bør udføres for at målrette dine gluteus muskler, som de er ansvarlige for størstedelen af ​​din hofte bevægelser. Holde dine glutes stærke vil forhindre dine lår at rulle indad, hvilket - ud over at være dårligt for dine hofter - er også dårligt for dine knæ. Øvelser, herunder mini band squats, band-modstået lateral Walk og sideliggende hip bortførelse vil sikre dine hofter forblive stabil og stærk.
  Knæskade Forebyggelse

  Akutte knæskader er en fælles klage i mange sportsgrene og kroniske lidelser i knæet er også almindelige. Løberknæ og springerknæ er to sådanne kroniske tilstande, der ikke er begrænset til løbere og jumpere. Kronisk knæ smerter er ofte et resultat af muskelstyrke skævheder mellem quadriceps og hamstrings, så sørg for din træning omfatte en tilsvarende mængde arbejde for disse muskler. Knæled ustabilitet er også en kilde til smerter i knæet. Øg knæ stabilitet ved at udføre øvelser, mens balancerer på ét ben, ved hjælp af en balance pad eller wobble bord, når du udfører lunges eller squats og udføre single-ben øvelser som one-legged squats for at sikre din venstre og højre ben er lige udvikles.