| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fysisk aktivitet for gennemsnitlige borgere

  Fysisk aktivitet bør være en fast del af din daglige rutine. Der er en direkte sammenhæng mellem aktivitetsniveau og sundhed. Selvfølgelig, bare fordi du er aktiv betyder ikke du er rask, men en aktiv livsstil hjælper dig med at opretholde en sund vægt og mindsker din risiko for sygdomme som forhøjet blodtryk og diabetes. Inaktive
  p Det er ikke nok at vide, at du er nødt til at være aktiv. Aktivitet betyder mange ting, lige fra shopping og rengøring til vægtløftning eller kører. Heldigvis i 2008 udgav det amerikanske Department of Health og Human Services aktivitet retningslinjer for gennemsnitlige borgere. Retningslinjerne foreslår, at for folk tidligere inaktive, 60 minutter af aerob aktivitet hver uge vil bringe sundhedsmæssige forbedringer. For borgere, som allerede er aktive, 60 minutter om ugen er ikke nok.
  Gennemsnitlige aktivitet

  Aerobe øvelser er dem, du kan bære i mindst 10 på hinanden følgende minutter. Aerobe aktiviteter omfatter øvelser såsom gåture, svømning, roning, skøjteløb, dans og løb. Sundhedsmæssige fordele er mærkes, når du udføre to timer og 30 minutter af moderat intensitet aerob motion hver uge. Moderat intensitet er et niveau, der føles noget vanskeligt. Hvis du er i stand til at udøve på et højere intensitet niveau, der føles vanskeligt meget vanskeligt, din træning tid falder til en time og 15 minutter om ugen.
  Høj aktivitet

  mere aktiv du er, jo mere din sundhedsmæssige fordele stigning. Hvis din udholdenhed niveau er højt, øge mængden af ​​tid, du bruger på at gøre aerobe aktivitet. Det amerikanske Department of Health og Human Services anbefaler fem timers moderat niveau aktivitet eller to timer og 30 minutter af høj intensitet aktivitet hver uge for store sundhedsmæssige forbedringer. Du kan kombinere træning intensitet niveauer, eller opdele din træning i 20 - til 30-minutters varigheder at tilføje op til en ugentlig total
  Muskelstyrke

  Ikke alene. er hjerte sundhed vigtig, men muskuløs sundhed har også sine fordele. Du forbedre din muskelstyrke og tone, øger dit stofskifte og reducere din risiko for knogleskørhed, når du styrketræner. Den gennemsnitlige borger bør sigte mod at styrke træne de store muskelgrupper, herunder bryst, ryg, arme, core, skuldre og ben to dage om ugen med mindst to dages hvile i mellem træning. Den anbefalede intensitet indsats for styrketræning er et moderat niveau.
  Gode råd

  Din virksomhed behøver ikke altid at være på et gym. Du kan udøve udenfor, hjemme eller på kontoret. Hvis du har svært arbejder ud på egen hånd, bl.a. kollegaer eller familie for motivation og ansvarlighed. Modtag de fleste fordele fra din ugentlige aktivitet, når du planlægger din træning ind i din uge for konsistens i din rutine.