| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Tai Chi Self-efficacy og fysisk funktion hos ældre

  Self-efficacy refererer til folks opfattede evne til at nå et givet udfald i deres liv. For eksempel kan en ældre person med lavt self-efficacy i forhold til deres fysiske funktion ikke føler, at de er i stand til at udføre dagligdags opgaver som at gøre deres indkøb, der fører dem til at blive hjemme mere end nødvendigt. Tai chi - en kinesisk kampkunst understreger langsomme, flydende bevægelser - er blevet testet som et middel til at self-efficacy og som en måde at forbedre den fysiske funktion selv. En 6-måneders Experiment

  I 2001 tidsskriftet "Prevention Science" offentliggjorde resultaterne af en 6-måneders studie af tai chi på fysisk funktion og self-efficacy. Deltagere med en gennemsnitlig alder på 73 praktiseres tai chi to gange om ugen, og resultaterne blev sammenlignet med en kontrolgruppe. Tai Chi-udøvere viste signifikante forbedringer i deres fysiske funktion og self-efficacy gennem hele uddannelsen.
  Variation i Outcomes

  En undersøgelse offentliggjort i " American Journal of forebyggende medicin "i 2002 forsøgte at se, hvem tai chi gavner mest. De fandt, at mens tai chi var til fordel for fysisk funktion samlet, det hjalp nogle mennesker mere end andre. Deltagere, der havde lavere fysisk funktion til at begynde med rapporteret større forbedringer, ligesom folk med mindre tillid til deres mobilitet. De fandt også, at mennesker, der deltog flere klasser tendens til at se større fordele.

  Efterår Reduktion

  Studies test fysiske funktion normalt give deltagerne en række fysiske opgaver at fuldføre, som står på et ben eller gå samtidig være timet til hastighed. Men det er også nyttigt at se, hvordan disse evner oversætte til situationer uden for laboratoriet. Et eksperiment blev offentliggjort i i "The Journals af gerontologi" i 2003 testet netop det. Forsøget fandt, at praktiserende tai chi tre gange om ugen i 6 måneder reduceret antallet af fald og frygten eller falder i mennesker i alderen 70 eller derover.
  Overnatningskvalitet

  Andre undersøgelser viser, at tai chi kan have fysiske fordele, der rækker ud over mobilitet forbedringer. For eksempel testede en undersøgelse offentliggjort i "Journal of American Geriatri Society" effekten af ​​tai chi på søvn i mennesker i alderen mellem 60 og 92. Resultaterne viste, at der tai chi kan forbedre søvnkvaliteten, øge varigheden af ​​søvnen, reducere søvnforstyrrelser og mindske den tid, det tager at falde i søvn efter at gå i seng.