| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Gode ​​hjem øvelse teknikker til Lår

  Hvis en af ​​dine træningsmål er at få slanke, tonet lår, behøver du ikke et motionscenter medlemskab. Deltagelse i cardio øvelse i og omkring dit hjem vil hjælpe dig med at tabe fedt, mens styrketræning øvelser vil hjælpe dig tone din lårmuskler. Aerobic Exercise

  For at slippe af låret fedt, er du nødt til at medtage aerobe motion i din fitness plan. Dette hjertebankende type øvelse er, hvad der brænder kalorier og hjælper dig med at tabe hele - inklusive på lårene. Der er masser af gode hjem øvelser for at hjælpe dig med at få dit hjerte-kar motion i. Deltag i 150-300 minutters aerob motion om ugen at slanke dine lår. Nogle former for aerob træning også virkelig engagere lårmusklerne til at hjælpe dig tabe sig og tone dine ben. Walking er en af ​​disse øvelser, du kan brænde omkring 250 kalorier i timen for et tab på et halvt pund om ugen, når man går hver dag omkring dit hjem eller på et løbebånd. Jogging og cykling er mere energiske former for cardio øvelse, der også engagere lårmusklerne og brænde omkring 500 kalorier i timen. Udførelse af en af ​​disse øvelser derhjemme hver dag, udendørs eller på et løbebånd eller stationær cykel, kan hjælpe dig med at tabe et halvt kilo om ugen over det hele, også på lårene.
  Styrketræning øvelser for quads og hamstrings

  Som du tabe sig fra aerob motion, kan du afsløre tonede lårmuskler, der kommer som følge af at gøre at-home styrketræning øvelser, der er målrettet lårene. Medtag 02:58 styrketræning sessioner per uge i din fitness plan, for omkring 15 til 20 minutter per session. Udfør lår-toning øvelser såsom squats, terminsforretninger lunges og step-ups. Disse øvelser tone quadriceps og forstrækning muskler, der er placeret på fronter og rygge af dine lår. Når du udfører disse øvelser derhjemme, kan du gøre det med eller uden tilsætning af frie vægte.

  Styrketræning øvelser for indvendige og udvendige Lår

  Vægttabet med cardio vil hjælpe dig med at slippe af med, at jiggly låret fedt, mens de udfører styrketræning øvelser for din indre og ydre lår vil hjælpe dig tone dem. Medtag øvelser, der er målrettet disse muskler - bortføreren og adductor - i dit derhjemme styrketræning rutine. Glute aktivering lunges vil hjælpe målrette dine ydre lår, og laterale shuffles vil arbejde både den indre og ydre lår.
  Andre overvejelser

  dagligdags aktiviteter, du deltager i derhjemme kan også hjælpe dig med at forbrænde kalorier og engagere dine lårmuskler. Brug lidt tid hver dag arbejder i haven, dans og rengøring. Hver bit i aktivitet og bevægelse vil hjælpe dig med at få så meget tættere på dit mål af attraktive lår. Følg en kalorie-reduceret kost, der indeholder magert protein, fuldkorn, friske råvarer og fedtfattige mejeriprodukter. Hvis du er en mand, forbruge ikke mindre end 1.400 kalorier dagligt. Kvinder bør spise ikke mindre end 1.200 kalorier dagligt. Reducere dit kalorieindtag med 250 til 500 kalorier hver dag vil hjælpe dig med at tabe endnu en halv til en pund, men overveje at se din læge, før du starter en ny øvelse eller kost planen.