| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • De bedste måder at holde dit hår ud af dit ansigt, når Udøver

  En svedig glans er praktisk taget umuligt for fitness-entusiaster til at undgå. Men mens det subtile glans er en tilfredsstillende symbol på hårdt arbejde, der har hår klistret til din sved-gennemblødt ansigt er et anderledes look helt. Udøver med hår hængende på dit ansigt og hals kan også gøre for en dampende, ubehagelig træning og føre til acne udbrud. Så grøft dine ønsker for gym glamour og trække dit hår fra dit ansigt, når de udøver. Hår Ties

  Elastic hår slips er en workout nødvendighed for fitness fashionistas. De kan bruges til at style håret i en halv hestehale, fuld hestehale, rottehaler eller fletninger. Hvis dit hår er langt nok, position hestehale højt på hovedet og vride din tråde ind i en bolle - du har livlig volumen efter din træning. Ligeledes vil løse fletninger giver dig afslappet bølger, når stilen er frigivet.
  Hårnåle
  p Hvis dit hår er for tyndt eller fint for elastiske hår bands, hårnåle kunne være en bedre løsning i løbet af din sved session. De fås i mange forskellige størrelser og former, så du skal vælge den indstilling, der passer bedst til dine specifikke tråde. Brug dem til pin pandehår fra din pande ved at feje dem til side eller sammensnoning dem ned din hårgrænse. Hvis du ikke kan lide hår skimming siderne af dit ansigt, mens du sveder, gribe de forreste sektioner på hver side af dit ansigt og twist tilbage, pinning snoede tråde på bagsiden af ​​dit hoved. Hårnåle kan også bruges til at tackle egensindige tråde, der glider ud af din hestehale eller fletning.

  Pandebånd

  pandebånd er en redningskrans for damer med pandehår, hyppige flyvsk eller meget fine hår, der let glider ud af et hår slips eller klippet. Elastikbånd der ombrydes hele vejen rundt om hovedet tendens til at forblive på plads under en træning - bare sørg pasformen er ikke så stramt, at det er ubehageligt at have på. Du kan også bære traditionelle pandebånd, men de kan forårsage en ubehagelig klemme tryk bag ørerne. Bandanas og tynde tørklæder kan også bruges i stedet for pandebånd, bare wrap omkring hårgrænsen og slips på bagsiden af ​​dit hoved
  Overvejelser

  Regelmæssigt styling dine låse. ind ekstremt stramme stilarter kan faktisk føre til en form for hårtab kaldes trækkraft alopeci. Ifølge den amerikanske Hårtab Association, forårsager stramme frisurer en trækkraft på hovedbunden og traumatiske skader på hårsækkene. Undgå denne skade ved at holde dine styles forholdsvis løs i fitnesscentret.