| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vigtigheden af ​​motion for Udvikling af din krop

  Regelmæssig motion hjælper din krop udvikler mod sit maksimale fysiske kapacitet, og det øger dine chancer for et længere, sundere liv. Omvendt kan den manglende motion ikke kun hindre udviklingen af ​​dine knogler, muskler udholdenhed, muskelstyrke og hjerte-kar-funktioner, men også bidrage til fedme, hvilket igen vil gøre dig mere sårbar over for et væld af smertefulde, patologiske tilstande. Bones

  Selvom menneskeknogler stoppe voksende i længde mellem 18 og 25, gamle knoglevæv løbende erstattet af nyt knoglevæv, ikke kun fjerne slidte eller tilskadekomne ben, men også gør det muligt for knogle til at ændre sin styrke i reaktion på ændringer i mekanisk stress, konstaterer professor Gerard Tortora i sin bog "Principper om menneskets anatomi." Desuden afhængigt af visse mineraler, vitaminer og hormoner, knogle udvikling både i unge og voksne afhænger dels af de mekaniske spændinger findes i sammentrækning af skelet muskler og tyngdekraften er involveret i øvelsen, tyder Tortora.
  Endurance

  Muskelfibre blive gradvist mindre i diameter, mens se et fald i del af deres kontraktile proteiner, hvis en muskel står ubenyttet i længere tid, bemærker Arthur Vander, James Sherman og Dorothy Luciano i deres bog "Humanfysiologi." Lav intensitet, lang varighed motion såsom løb eller svømning, øger antallet af mitokondrier i muskelfibrene, antallet af kapillærer omkring disse fibre, og antallet af oxidative enzymer i disse fibre. Disse ændringer, ved at øge hastigheden og effektiviteten af ​​metaboliske reaktioner inde i musklerne, kan hæve din øvelse udholdenhed med 200 til 300 procent, foreslår Vander et al.
  Strength

  Til en vis grad, et trade-off mellem udholdenhed og styrke med motion, der øger udholdenhed tendens til at formindske størrelsen på muskelfibre, faktisk sænke deres styrke, konstaterer Vander et al. I modsætning hertil øger kort varighed, høj intensitet motion som vægtløftning, diameteren af ​​muskelfibre ved at øge syntesen af ​​de proteiner, der udgør disse fibre. Sådan øvelse desuden øger syntesen af ​​enzymer, der gør mere energi til rådighed til brug for musklen, nemlig glycolytiske enzymer, som nedbryder glukose. Som et resultat af både øget fiber diameter og øgede mængder af glycolytiske enzymer, muskelstyrke øges, bemærker Vander et al.
  Iltforbrug

  Enhver udholdenhedstræning vil øge din iltforbruget op til et punkt. Dette punkt, den maksimale iltoptagelse (MOC), er ikke fast, men snarere øger henhold til dit sædvanlige niveau af fysisk aktivitet intens, langvarig fysisk træning kan øge MOC med 15 til 25 procent, siger Vander et al. Dette sker, fordi udholdenhed motion øger mængden af ​​blod hjertet kan pumpe med hvert slag. Dette vil til gengæld afspejler motion s virkninger på hjerte samt motion evne til at øge blodvolumen og antallet af blodkar i skeletmuskulaturen, foreslår Vander et al.
  Sundhed
  < p> omfang øvelse kan hjælpe dig med at undgå fedme, kan det hjælpe afværge et væld af farer for din krops udvikling. Disse farer forbundet med fedme, omfatter motion intolerance og smerter i vægtbærende led, især knæ, koronararteriesygdom, diabetes, galdesten, forhøjet blodtryk, hjerte-karsygdomme, brystkræft, livmoderhalskræft, livmoder, og leverkræft hos kvinder; prostata , colon og rektal cancer hos mænd, noter Sue Huether og Kathryn McCance i deres bog "Understanding Patofysiologi."