| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele ved Stationary Jogging

  snøring dine sko, og på vej ud for en løbetur er en effektiv måde at forbrænde kalorier og forbedre din generelle kondition - men hvis du hellere vil træne i privatlivets fred og komfort i hjemmet, stationære jogging er en egnet øvelse. Ikke alene er denne øvelse mere praktisk end den traditionelle jogging, kan det hjælpe dig med at forbrænde kalorier uden at beskatte dine led. Fordele

  Jogging er en aerob øvelse, uanset om du udfører det udendørs, på et løbebånd eller på stedet. Under denne øvelse ophøje dig din puls og bruger en række muskelgrupper. MayoClinic.com bemærker regelmæssig aerob motion kan hjælpe dig med at opbygge et stærkere, sundere hjerte, rydde dine arterier, forbedre dit immunforsvar, ophøje mentale velbefindende, øge din udholdenhed og reducere risikoen for osteoporose, højt blodtryk og hjertesygdomme.

  kalorier forbrændt

  Stationære jogging er en effektiv måde at forbrænde kalorier for at hjælpe dig med at forbrænde fedt og udvikle en slankere, mere atletisk krop. Mit Fitness Pal konstaterer en 155-pund person vil brænde 272 kalorier på 30 minutters jogging på plads. Uanset om du vælger at jogge på stedet for blot et par minutter til at aktivere din krop om morgenen eller foretrækker en timelang træning i aften, kan denne enkle øvelse hjælpe dig arbejde hen imod kalorie underskud er nødvendigt for at forbrænde fedt.

  Praktisk Morning Workout

  "Mail Online" bemærker stationær vandre-og jogging er en effektiv morgen motion, som du kan føje til din daglige rutine. Selvom du måske ikke være motiveret til at få klædt til en tidlig morgen løbetur eller en tur til gymnastik, stationære jogging i dit soveværelse for blot et par minutter tilbyder et bekvemt alternativ. Denne træning vil give iltet blod i hele kroppen og arbejde flere muskler, herunder dem i dine ben og kerne for at give dig en vågen, energisk følelse. Hvis din arbejdsdag er i vid udstrækning stillesiddende, en kort stationær løbetur før arbejdet er ideel.
  Low Impact

  indvirkning på dine led fra jogging kan variere fra lav til høj, afhængigt af dine sko, der kører skridtlængde og den overflade, du træner. Stationære jogging, men kan give en lav-effekt træning, hvilket gør den velegnet til folk med fælles ubehag. Slid komfortable løbesko, jog primært på tæerne og kugler af dine fødder og motion på en blød overflade, som f.eks skum eller gummimåtte.