| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Liste over træningsmål & Målsætninger

  Sunde voksne har brug for at få mindst 30 minutters motion fem dage om ugen, men klemme en træning i en allerede travl hverdag kan være svært. Motivation kan være svært at finde, især hvis du træner uden en klar målsætning. Ved at definere din træning mål i begyndelsen af ​​din træning erfaring, kan du læne på disse mål, når din beslutsomhed bliver for lav. Kom stærkere, sundere og gladere kan hjælpe dig med at udøve mere af en prioritet i dit liv. At kontrollere din vægt

  En regelmæssig motion rutine kan hjælpe dig med at kontrollere din vægt og endda tabe et par pounds, især når de kombineres med en sund, lavt kalorieindhold kost. At tabe sig, skal du oprette et underskud mellem de kalorier du indtager, og de kalorier du forbrænder hver dag. Både hjerte-kar-og styrke-træning hjælpe brænde kalorier til at afbalancere kalorieindtag og kalorieforbrug brænde for at hjælpe dig bedre at styre din vægt generelt. Oprettelse af en målsætning om en 500-kalorie underskud hver dag kan sætte dig på vej til at miste omkring en pund om ugen, ifølge MayoClinic.com.
  At forebygge medicinske problemer
  < p> Den amerikanske Ortopædisk Selskab for Sports Medicine bemærker, at motion kan medvirke til at reducere din risiko for hjerte-kar-sygdomme, som sammen med slagtilfælde, udgør de to mest almindelige dødsårsager i USA. Hvorvidt ung eller gammel, hjælper regelmæssig motion forbedre hjerte-funktion, reducerer plak i arterierne og sænker dit kolesterol, som alle er risikofaktorer for hjertesygdomme og slagtilfælde.
  At styrke dine knogler og Krop

  Bone forfald og begrænset fysisk aktivitet kan bremse dig ned, så gør en bedre styrke og øget udholdenhed en af ​​dine vigtigste mål for regelmæssig motion. Motion har vist sig at øge knogletæthed og langsom sit tab, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. CDC bemærker også, at uanset din alder, langsomt stigende modstand og gentagelser i din træning over tid bidrager til at styrke din krop generelt.
  At forbedre dit humør

  Motion er ikke bare en one-trick pony for din krop, men også hjælper med at forbedre din mentale tankegang. En af dens vigtigste fordele er at hjælpe med at forbedre dit humør og energi niveauer. Motion udløser frigivelsen af ​​feel-good hormoner kaldet endorfiner, som dial up din energi niveauer og at du føler gladere, konstaterer MayoClinic.com. Hvad mere er, kan motion bidrage til at øge dit humør er baseret på tillid - følelse bedre om dig selv og dine bestræbelser på gym

  .