| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele ved tåspidserne Gåture for voksne

  Anden end at udarbejde en kvinde til at gå i hæle, tæer vandre har fordele for de fleste voksne. Det er en øvelse, der kræver intet udstyr, kan ske hvor som helst og er lært inden for et par minutter. Når du ser de resultater, såsom forbedret balance og stærkere kalve, skal du tilføje tåspidserne gå til din ugentlige rutine. Balance

  Tiptoe walking skifter din vægt fremad, når du går. Som et resultat, skal du nulstille din saldo for at undgå at falde fremad. Din kerne kontrakter til at holde din kropsholdning oprejst som din kropsbevidsthed forbedres fra at gå på en mindre platform. Som din saldo forbedres, kan du gøre tåspidserne gå mere udfordrende ved at gå på forskellige overflader som græs eller motion måtter og ved at lukke øjnene.
  Calf Muskler

  One af muskler, der udgør ryggen af ​​dine underben er ansvarlig for toe-pege position under tåspidserne gå. Dine gastrocnemius kontrakter, når du peger tæerne med benet i en lige-knæ position. Som du gå på tæer, du styrker gastrocnemius. Hold dine hæle så højt som muligt under dit tåspidserne walking og gå så længe som muligt. Tag en pause til at strække dine kalve, hvis nødvendigt, og derefter gentage din tåspidserne gå.
  Foot Fleksibilitet

  Mest sandsynligt, du gå rundt med en normal hæl- til-tå fod placering som du går om dine daglige aktiviteter. Din gåtur får dig, hvor du skal hen, og sandsynligvis ikke give dig nogen problemer. Dine fødder er vant til dette og ikke behov for at justere eller forbedre. Når du tilføjer tåspidserne gå ind i din dag, andre muskler i dine fødder, især omkring din ankel og på toppen af ​​dine fødder, er strakt. Som du fortsætter tåspidserne gå, din fod fleksibilitet forbedres.
  Foot Strength

  Shifting vægten af ​​din krop på dine tæer kræver styrke i din tå og mund muskler. Buer af dine fødder bedre, når du tæer gåtur. Musklerne i dine tæer bliver styrket, når man går på tæerne. Det er den anden kropsstilling og vægt, der udfordrer disse muskler til at reagere. Jo længere og mere hyppige du tåspidserne gåtur, jo stærkere muskler i dine fødder.