| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan jeg bruge en stationær cykel hver dag?

  Udøver på en stationær cykel giver en lav-effekt, praktisk og effektiv måde at styrke din underkrop muskler og forbrænde kalorier til at opbygge den krop, du ønsker. Den hyppighed, hvormed du vælger at ride den stationære cykel afhænger af din tidsplan og fitness niveau, men hvis du er rask nok til at gøre det, ved hjælp af en stationær cykel dagligt kan have mange fordele. Aerob træning Anbefalinger

  Ethvert beløb ugentlige træning på den stationære cykel er gavnlig, men det amerikanske Department of Health og Human Services rådgiver voksne at sigte mod minimum 150 minutter af moderat intensitet aerob træning per uge for, hvad organisationen kalder "betydelige sundhedsmæssige fordele." Hvis du ønsker at modtage yderligere sundhedsmæssige fordele, foreslår afdelingen øge din træning til at omfatte mindst 300 minutter af moderat intensitet aerob motion om ugen.
  KAYAK daglige træning
  p Hvis du er ny til at udøve, American College of Sports Medicine tyder startende med tre dage for at bruge den stationære cykel med en dags hvile mellem hver dag af motion. Gradvist bygge op til fem dages øvelse, og hvis din krop er komfortabel med mere, overveje at arbejde ud dagligt. Din tidsplan spiller en vigtig rolle i fastsættelsen af ​​mængden af ​​tid, du har til rådighed hver uge til din træning på den stationære cykel. MayoClinic.com bemærker, at du ikke vil opleve en væsentlig forskel mellem at vælge at arbejde i flere korte byger versus én udvidet session. Forudsat du træner, du får de mange fordele.

  Medicinske overvejelser

  Elite atleter kan bruge en stationær cykel dagligt med ingen skadelige virkninger, men hvis du ikke er i optimal sundhed, kunne gøre det føre til muskel stammer eller andre sundhedsspørgsmål. The Cleveland Clinic tilråder at tjekke med din læge for at bestemme din ideelle øvelse frekvens, mens American College of Sports Medicine anbefaler arbejder op til hyppig motion stedet for at hoppe direkte ind i en intens regime. Hvis du oplever smerter under din træning, straks standse og undgå eller ændre øvelsen, indtil du er fri for smerter.
  Stationær cykel Fordele

  Uanset om du ønsker at bevare din nuværende fysik eller tabe sig, ridning stationær cykel er en effektiv øvelse. Denne øvelse forbrænder kalorier hurtigt, Harvard Medical School vurderer, at en 185-pund person kan brænde 466 kalorier ved pedalerne kraftigt i 30 minutter. Ridning den stationære cykel leverer minimal indvirkning på dine led, hvilket gør det til et ideelt øvelse for folk, der er overvægtige eller som oplever smerter i knæet under træningen. En pedalerne træning kan også styrke dine knogler, så du kan undgå sundhedsspørgsmål og reducere din stress.