| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Aerobic vs Anaerob Mænds Fitness

  Aerobe øvelser er lav-til moderat intensitet aktiviteter, som du opretholde for lange varigheder, mens anaerobe øvelser er høj intensitet aktiviteter, som du udfører for korte varigheder. Begge typer af øvelser tilbyde deres andel af fordele og ulemper med aspekter, som du kan kombinere til et godt afrundet øvelse rutine til at opfylde dine træningsmål og maksimere din kondition. Spørg din sundhedspleje udbyder, før du begynder på et træningsprogram, hvis du har været væk fra fitness-programmer for et stykke tid eller hvis du har kroniske sygdomme. Aerobic

  Udtrykket aerobe betyder "med ilt." Aerob træning opstår, når musklerne bruge ilt til at brænde fedt og glukose. Aerob træning målrettet dit hjerte-kar-system - hjerte og lunger - ved hjælp af kontinuerlige, rytmisk flytning af dine store muskelgrupper. Svømning, cykling, løb og gang er et par eksempler på aerobe aktiviteter.
  Anaerob

  Anaerob betyder "uden luft" og indeholder øvelser, der understreger en energi udveksling inden din kropsvæv, der er uafhængig af ilt. For en sådan udveksling at manifestere, skal dine muskler opleve en kortvarig periode med høj intensitet aktivitet at aktivere anaerobe metabolisme, hvor enten kreatin fosfat eller glykogen bruges som energikilde. Øvelser såsom vægtløftning, sprint og hoppe er et par eksempler på anaerobe øvelser, der træner dine muskler til at klare sig godt for korte varigheder under høj intensitet.

  Aerobic Fordele og ulemper

  Aerobe øvelser hjælpe med at forbedre tilstanden af ​​dit hjerte-kar-system, som kan hjælpe med at mindske din risiko for at udvikle hjertesygdom. Aerobe øvelser kan også hjælpe med at sænke dit blodtryk, forbedre lunge-funktion, bistå med vægtkontrol og øge din HDL eller "god" kolesterol-niveau. Du vil sandsynligvis også forbrænde mere fedt med regelmæssig aerob motion end med anaerob motion. På trods af sin brede vifte af fordele, er aerob træning ikke opbygge muskelmasse hurtigt. Du har måske også nødt til at begrænse din aerobe træning, hvis du jævnligt oplever åndenød under normale aktiviteter eller har en historie af åndedrætsbesvær.
  Anaerobe Fordele og ulemper

  Anaerob øvelser kan hjælpe dine muskler vokse sig stærkere, mens faldende kropsfedt. Gennem regelmæssig brug af anaerob styrketræning, stimulere dig dine muskler, fremme din krop til at opbygge muskelmasse og øge knogletæthed. Du udvikler muskler meget hurtigere under anaerob motion end under aerobe motion. På grund af den høje intensitet, at du placerer på din krop og sind i løbet af anaerobe øvelser, kan et overskud af anaerob træning føre til udbrændthed og muskeltræthed. Anaerob motion heller ikke opbygge udholdenhed.