| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Target Heart Priser & American Heart Association

  Din puls er let at måle og kan give en stærk indikation af din generelle sundhed. Hvis du ikke har allerede eksisterende medicinske tilstande, der påvirker dit hjerte, en lavere hvilepuls er at foretrække til et højere. Jo hårdere dit hjerte arbejder på hvile, jo sværere er det kommer til at arbejde under fysisk træning. The American Heart Association anbefaler udøver i en pulszone for at maksimere sundhedsmæssige fordele. Target Heart Rate

  Du kan finde din hvilepuls ved at placere din puls på indersiden af ​​dit håndled, tælle antallet af slag på seks sekunder, og multiplicere dette tal med 10. Når du har din hvilepuls, anbefaler American Heart Association arbejder på en hjerte-kar-pulszone ved 50 til 85 procent af din maksimale kapacitet. Generelt, din maksimale puls er omkring 220 slag i minuttet minus din alder, men det er kun et skøn.
  Faktorer, der påvirker Heart Rate

  Fysisk sundhed er den første stor indflydelse på hjertefrekvens. Jo bedre din kondition, jo stærkere og mere effektivt er dit hjerte, hvilket resulterer i en lavere hvilepuls. Men andre faktorer såsom kropsstilling, følelser, brug af medicin og lufttemperaturen kan påvirke din puls. Disse virkninger vil blive forstærket, når du træner.

  Træningszoner

  American Heart Association anbefaler, at de fleste mennesker ophold mellem 50 og 85 procent af deres maksimale rækkevidde, mål hjertefrekvens er et relativt begreb, der kan anvendes sammen med en masse træningsprogrammer. Sports coach Brian Mac adskiller hjerte satser i zoner baseret på træningsmål. Arbejde mellem 70 og 80 procent af din maksimale puls vil udvikle din kardiovaskulære system, samtidig med at skubbe dig selv til 80 eller 90 procent vil sætte dig i den anaerobe, høj intensitet zone.
  Sundt hjerte funktioner

  dit mål hjertefrekvens kan synes som blot endnu et nummer til dig, men at forstå dens funktionalitet kan sætte tingene i perspektiv. Stærkere, sundere hjerte, der er udviklet gennem fysisk konditionering cirkulere ilt og energi mere effektivt i hele kroppen. En stærkt hjerte har en højere slagvolumen - den mængde blod skubbet pr beat -. Og bedre blodgennemstrømning, som giver arbejdende muskler med de næringsstoffer, de har brug for at holde fyring