| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Kan Udøver på en Power Rider gøre dig tabe sig?

  Hvis du fodret op med din traditionelle løbebånd eller stationær cykel træning og ønsker at bruge en ny form for motion maskine til at hjælpe med at holde sig i form, overveje at bruge en magt rytter. Rider maskiner varierer betydeligt i design, men typisk arbejder din øvre og nedre krop på samme tid. Selv om en rytter ikke vil brænde kalorier så hurtigt som mange andre fitnessmaskiner, kan du stadig bruge den til at tabe sig. Kalorier og vægttab
  p Hvis dit primære fitness mål er at tabe sig, skal din træning regime omfatter øvelser, der brænder kalorier hurtigt. Aerobe øvelser er nøgle, konstaterer Harvard Medical School. I denne type øvelse, bruger du mange store muskelgrupper samtidigt og ophøje din puls. Når du kan konsekvent forbrænde flere kalorier end du spiser og drikker, vil du forbrænde fedt at føre til vægttab. MayoClinic.com bemærker, at brænde 3.500 kalorier vil resultere i 1-pund fedt tab.
  Rider kalorier forbrændt

  Ifølge Harvard Medical School, en 155-pund person vil brænde 186 kalorier i løbet af en 30-minutters træning på en rytter, mens en 185-pund person vil brænde 222 kalorier i løbet af en træning af samme varighed. Denne sats brænde kalorier er forholdsvis lav, skolens noter, du brænde kalorier i samme tempo, mens du spiller softball, kajakroning, skateboarding og gå til 4,5 mph
  Rider Vægttab <. br>

  Fordi en træning på rytteren forbrænder kalorier ved en forholdsvis lav hastighed, er det ikke den mest effektive måde at udøve at tabe sig. Teoretisk set kan du bruge denne metode til at tabe sig, men du vil sandsynligvis nødt til at bruge maskinen for en betydelig mængde tid hver dag og aggressivt skære ned på dit kalorieindtag. Hvis du kort på tid eller har ambitiøse vægttab mål, vil en mere energisk træning såsom jogging på et løbebånd føre til hurtigere resultater, den amerikanske Rådet om øvelse noter.
  Rider Fordele

  Selv hvis de ikke hjælpe dig med brænde kalorier så hurtigt som andre typer af træningsmaskiner, power ryttere har mange fordele. De giver en lav-effekt træning, hvilket gør dem egnet til dem med knæproblemer. Disse maskiner er ofte udstyret med en data-skærm, der giver dig mulighed for at overvåge længden og intensiteten af ​​din træning. Den aerobe motion du får ved at bruge maskinen fører til flere sundhedsmæssige fordele, herunder at opbygge et stærkere hjerte-kar-system, styrke dit immunforsvar og opløftende dit humør.