| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele ved Leg trykker og kalorieforbrænding

  Selvom du måske udøve dine biceps og mavemuskler at vise på stranden, bygge dine quads gør mere for dine sportslige præstationer og helbred end blot visuel appel. Du kan opbygge dine ben muskler gennem en lang liste af øvelser, men med en gym medlemskab, vil du have adgang til benpres maskine til at opbygge dine muskler effektivt. Styrketræning er ikke en hurtig måde at forbrænde kalorier, men at øge din muskelmasse kan i sidste ende gavne din evne til at forbrænde fedt. Benpresse

  Mange fitnesscentre er udstyret med en benpres maskine, som du kan bruge til at opbygge styrken i dine ben. Disse maskiner kan variere lidt alt efter deres alder og producent. Typisk du indstille den ønskede vægt, og derefter sidde i maskinen, skal du placere dine fødder på foden platform og udvide dine ben til at skubbe platform og vægte væk fra din torso. Stop lige kort for at låse dine knæ og langsomt bøje dine ben til at returnere den platform og vægte til deres udgangsposition.
  Muskelvækst

  Et af de vigtigste fordele ved benpres øvelse er dens evne til at hjælpe dig med at opbygge dine ben muskler. Denne øvelse specifikt er rettet mod din quadriceps, som er de store muskler findes i den forreste del af hver øvre ben. Sekundære muskler er involveret i udførelsen af ​​denne øvelse, ifølge Bodybuilding.com, inkludere dine kalve, glutes og hamstrings. Dine kalve og hamstrings findes i den bageste del af dine nedre og øvre ben, henholdsvis mens dine glutes gøre op din bagdel.
  Andre fordele

  Building musklerne i dine ben og glutes giver dig mere end visuelle fordele. Peak Performance bemærker lavere organ styrke, du bygge med denne øvelse oversætter effektivt i stort set alle sportsgrene, især dem, der involverer at hoppe. MayoClinic.com rapporterer styrketræning kan forbedre styrken af ​​dine knogler, øge din udholdenhed og reducere symptomerne på sådanne sundhedsspørgsmål som gigt. Bodybuilding.com rådgiver styrketræning kan sænke din risiko for hjertesygdomme og forbedre dit humør.
  Kalorier forbrændt

  Harvard Medical School noter styrketræning ikke brænde kalorier på næsten samme takt som aerobe motion, hvilket gør ben presser en ineffektiv måde at forbrænde fedt. En 155-pund person vil brænde kun 112 kalorier på 30 minutter af vægt øvelser. Med tiden, dog kan øge din muskelmasse hjælpe dig med brænde flere kalorier i alle faser af dit liv. WeightLossResources.co.uk rapporter styrketræning kan ophøje din basale stofskifte så meget som 15 procent, hvilket betyder, at du forbrænder flere kalorier, selv mens inaktive.