| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vægttab Øvelser til Par

  Selv om det kan være rigtigt, at parret, der spiller sammen, bliver sammen, kan du og din partner også opleve en højere livskvalitet, hvis du laver udøve en prioritet. Hvis din mission er at tabe sig, har du fået et væld af tilgængelige øvelser til din rådighed. For at holde dit vægttab hurtigt, plukke øvelser, der forbrænder kalorier i et højt tempo. Gym Øvelser

  Arbejde ud på gym kan ofte være en ensom oplevelse, men som et par, kan du brænde kalorier sammen i en række forskellige måder. Hvis du nyde en optimistisk træning, overveje et skridt aerobic klasse. Harvard Medical School konstaterer en 155-pund person vil brænde 260 kalorier på 30 minutter af high-impact aerobic. Par, der nyder en roligere træning kan snuppe en stationær cykel eller elliptiske træner ved siden af ​​hinanden. En 155-pund person vil brænde 391 kalorier på 30 minutter ved at bruge den stationære cykel på en energisk intensitet og 335 kalorier i løbet af en elliptisk træner træning af samme længde.
  At-Home Øvelser

  Hvis du nyder at være hjemme med din partner, din sammen tid ikke behøver at alene involvere krammer på sofaen, mens du ser en film. Skru op nogle melodier og danse rundt i din stue, en 155-pund person vil brænde 223 kalorier på 30 minutter af hurtig dans. Simple calisthenics såsom sprællemænd er også et udstyr gratis måde at forbrænde kalorier, der fører til vægttab. En 155-pund person vil brænde 298 kalorier på en halv time af kraftig intensitet calisthenics.

  Udendørs Øvelser

  Udøver udendørs kan give frisk luft, sollys og en mulighed for at brænde kalorier til at hjælpe dig med at tabe sig. Hvis du foretrækker en moderat intensitet træning, en daglig gåtur sammen før eller efter arbejde kan være effektiv. En 155-pund person vil brænde 186 kalorier i løbet af en 30-minutters gåtur til 4,5 mph. Jogging og cykling er egnede måder at brænde kalorier hurtigt og er ideel, hvis du bor nær en eventuelle stier. En 155-pund person vil brænde 298 kalorier i løbet af en halv times jogging 5 mph og 372 kalorier cykling i 30 minutter mellem 14 og 15,9 mph.
  Sport

  Mange byer har co-ed sports ligaer, og om du ønsker at indgå i et team med din partner eller bare finde en to-personers sport at nyde, vil du forbrænde kalorier, mens at blive tabt i varmen i konkurrencen. En 155-pund person vil brænde 260 eller 298 kalorier, henholdsvis i 30 minutters fodbold eller flag football. Den samme person vil brænde 260 kalorier på en halv times tennis og 186 kalorier i 30 minutter for at spille softball.