| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Rollerblading I Public

  Hvis du er træt af den monotoni af en gym workout og ønsker at brænde kalorier i den friske luft og sol, strop på din in-line rulleskøjter og komme i gang. Denne type træning har lav indvirkning på dine led og en lang liste af sundhedsmæssige fordele. Når du er i det offentlige, dog skal du overveje dem omkring dig og adlyde færdselsreglerne at bo sikkert. In-line skating Fordele

  In-line skating er en effektiv måde at forbrænde kalorier, hvilket gør det en værdifuld tilføjelse til dit vægttab træning. Harvard Medical School rapporterer en 155-pund person vil brænde 260 kalorier på 30 minutter af in-line skating, hvilket sætter sport på lige fod med fodbold og tennis. Sporten kræver brug af de fleste af din underkrop muskelgrupper, og på grund af sin aerobe natur, kan forbedre dit immunforsvar, øge dit humør, mindske din risiko for at udvikle medicinske spørgsmål og styrke dit hjerte-kar-system.
  KAYAK Safety Gear

  Når du strop på din in-line rulleskøjter, er du i risiko for at falde og såre dig selv, og risikoen stiger på grund af bilister og fodgængere, når du er i det offentlige . Som sådan holde dig sikker ved altid at bære den rette beskyttelsesudstyr. Din sikkerhed gear bør omfatte benbeskyttere, albuebeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm. Overvej iført en mund vagt for at beskytte dine tænder og begrænse din risiko for at opretholde en hjernerystelse under et fald. Hvis du planlægger at skate natten, slid lyse, reflekterende tøj og bære en lommelygte.

  Steder

  Selv hvis du har et ønske om at skate i det offentlige være forsigtig med, hvor du vælger at nyde sporten. Hvis du lære at in-line skate, holde sig til tomme parkeringspladser, asfalterede stier og lav-trafik områder som inddeling blindgyder. Selvom in-line skating kan være en effektiv måde at pendle til arbejde, så gør det kun, hvis du er fortrolig med at stoppe brat og lave hurtige vendinger efter behov. Undgå at skøjteløb på vej eller på travle fortove, og tjekke din byens vedtægter vedrørende in-line skating, for eksempel har nogle byer, der er udpeget baner malet på visse veje
  Farer
  .

  Så meget som det kan være fristende at komme i gang så hurtigt som du kan og føler brisen mod dit ansigt, bevare kontrollen på alle tidspunkter. Enhver rute kan indeholde en fare og rammer et hul i vejen, filial, løs klump af grus eller sand, eller en våd, glat område kan hurtigt medføre, at du mister kontrollen. Hvis det er muligt, undgå in-line skating i regnvejr, når jorden bliver glatte.