| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Vigtige Øvelser til Reducer kropsfedt

  Hvis mindske kropsfedt sidder i toppen af ​​din kondition to-do liste, fokus på de bedste øvelser til at hjælpe dig med at nå dit mål. Sammenlignet med andre, vil visse aerobe øvelser hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Hvis du fylder din træning regime med disse øvelser, vil du snart have en krop, du kan føle sig stolte over at vise på stranden eller poolen. Husk på følgende udtalelse fra Centers for Disease Control: "At miste omkring 1 til 2 pounds per uge, vil du nødt til at reducere dit kalorieindtag med 500-1000 kalorier om dagen." Udstyr-Free Øvelser

  Hvis du er på et budget eller bare foretrækker en simpel træning, drej til udstyr-fri øvelser til at brænde kalorier hurtigt. Folk, der ikke overdrevent athletic kan tage en daglig gåtur. Harvard Medical School rapporterer en 185-pund person brænder 222 kalorier, mens du tager en 30 minutters gang til 4,5 mph. Hvis du er i stand til at gøre noget mere energisk, prøve at køre. En 185-pund person vil brænde 444 kalorier, mens jogging ved 6 mph i 30 minutter.
  Gym-baserede øvelser

  Forudsat du har en gym medlemskab, du don ' t nødt til at se svært at finde en bred vifte af udstyr, der kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier. En kort træning på romaskinen, elliptiske træner eller stationær cykel kan brænde flere hundrede kalorier på en halv time. En 185-pund person brænder 377 kalorier i løbet af 30 minutter af kraftig motion på romaskinen. Denne samme person brænder 400 kalorier i løbet af en 30-minutters session på elliptiske træner og brænder 466 kalorier i løbet af en energisk halv times træning på den stationære cykel.

  Udendørs øvelser

  Uanset dine interesseområder, er det nemt at finde en udendørs øvelse, der brænder kalorier hurtigt. En 185-pund person vil brænde 266 kalorier i løbet af en 30-minutters vandretur. Denne person kunne brænde 1.000 kalorier i løbet af en eftermiddag brugt vandreture. For en lav-effekt træning, overveje cykling. En 185-pund person vil brænde 444 kalorier, mens pedalerne mellem 14 og 15,9 mph i 30 minutter. Hvis du kan lide vandsport, ramte puljen til en svømmetur. På 30 minutter, brænder en 185-pund person 488 kalorier svømning crawl.
  Sport
  p Hvis du er træt af monotone træning, flytte din opmærksomhed til sport . Afspilning sport forbrænder kalorier hurtigt, og når man er fanget i varmen i konkurrencen, er det nemt at glemme, hvor meget arbejde, du laver. En 185-pund person vil brænde 311 kalorier i løbet af 30 minutter af fodbold eller tennis og 355 kalorier i løbet af en halv time for at spille basketball. For den samme person, fører konkurrencedygtig racquetball til et tab på 444 kalorier i 30 minutters spil.