| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Beach Body Workout for kvinder

  Voluminøse trøjer og jeans dækker dine ekstra pounds i løbet af vinteren, men sommer slid kan udsætte hver ekstra ounce du fik i løbet af ferien, og i de koldere måneder. Du kan tabe sig og tone dine muskler i et par uger ved at gøre cardio for fedtforbrænding og styrketræning for at opbygge mager muskelmasse. Kombiner din strand krop træning med et lavt fedtindhold, fiberrig kost for at nyde din magre, bikini-klar krop året rundt. Cardio Øvelser

  Cardio brænder fedt, øger din udholdenhed og stimulerer dit stofskifte for udvidet fedt-brænding. Du behøver ikke at gå til gymnastik eller investere i dyrt træningsudstyr til at forbrænde fedt for en slank strand krop. Enhver øvelse, der øger din puls, gør du indånder hårdere og bruger store muskelgrupper anses cardio og forbrænder fedt. Vælg enhver form for cardio motion, såsom rask gang, jogging, løb eller endda hoppe reb, og drej motion i en fedtforbrændende intervaltræning. Varm op i fem minutter laver lys cardio. Gør cardio øvelse ved moderat anstrengelse i to minutter, og derefter fremskynde til maksimal anstrengelse i et minut. Langsomt tilbage til moderat anstrengelse for yderligere to minutter. Gentag dette mønster i 20 minutter eller 6 til 10 gentagelser af sekvensen. Køl ned i fem minutter ved at gå og strække dine muskler efter træning.
  Kropsvægt Workout
  p Du kan bruge din egen kropsvægt til at forbrænde fedt og øge din lean muskelmasse. Kropsvægt øvelser opbygge muskler ved at bruge din egen kropsvægt mod tyngdekraften. Arbejde alle større muskel gruppe hver uge ved at arbejde ud på tre på hinanden følgende dage hver uge. Arbejd din overkrop på en af ​​de dage, din kerne på en separat dag og derefter underkrop arbejde på den tredje dag. Styrk din overkrop ved at gøre pull-ups og push-ups. Core øvelser kan omfatte crunches og planker. Når du fokuserer på din underkrop, gør squats og lunges. Start med otte gentagelser af hver øvelse og graduallywork din vej op til 12 gentagelser, som du bliver stærkere. Nøglen er at holde udfordre sig selv.

  Vægte til Tone

  Vægte, såsom håndvægte, vægtstænger og medicin bolde, er en god måde at faste og tone dine arme, bryst, skuldre og ryg. Swinging en medicin bold fra side til side arbejder dine mavemuskler, og især dine obliques. Snup et sæt af 5-pund til 8-punds håndvægte og gøre 10 til 12 gentagelser af brystet flys, biceps krøller, triceps returkommission og dumbbell rækken motion til din øvre ryg. Hold en 8-pund medicin bold på armslængde foran din krop og flytte dine arme til venstre og derefter til højre for at styrke og tone dine skuldre, arme og øvre abs. Hold håndvægte i skulderhøjde med albuerne tæt til kroppen, når du laver squats eller lunges at tilføje ekstra modstand for en god lavere organ workout.
  Boot Camp gange
  p Hvis du har ventet indtil for blot et par uger før din tur til stranden og sommeren er allerede i fuld gang, kan en boot camp træning være, hvad du har brug for at tabe ekstra pounds og tone dine muskler. Du kan se fremskridt i retning af din strand krop på fem til seks uger ved at kombinere høj intensitet øvelse med et lavt fedtindhold, lav-kalorie diæt. Boot camp stil træning er høj intensitet og bør ikke foretages uden lægens godkendelse. Boot camp træning omfatter høj energi calisthenics såsom sprællemænd, squat fremstød og kører. Styrke-træning øvelser omfatter mange gentagelser af pull-ups, push-ups andcrunches.