| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Work Out for en flad, men ikke Ripped Mave

  Mens mange mennesker drømmer om den perfekte six-pack, andre ønsker en flad mave minus rislende muskler. Mens opbygge muskler ikke er en dårlig ting, for nogle mennesker, kan det skabe en firskåren, klodsede udseende. Hvis du vil have en flad mave, uden defineret abs, holde sig til cardio for den samlede vægttab og et par kerne styrke øvelser til at stramme dine dybeste mavemusklerne, den tværgående abdominis. Dette sæt af muskler vil holde din midsection ind som et korset for at give dig en lille talje, uden at rippet effekt. Ting du skal
  træningsmåtte
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Udfør mindst 150 minutters cardio, såsom løb, cykling, svømning eller elliptiske øvelse, hver uge , for at hjælpe tabe fedt generelt. Det vil være umuligt at se fordelene ved dine core øvelser, hvis der er et lag af fedt på din mave. Da det er umuligt at tabe fedt fra blot en del af din krop, vil du nødt til at reducere hele til at se din flade mave.
  2

  Exercise din tværgående abdominis og undgå de traditionelle crunches og situps, som er ansvarlige for at bygge de mavemuskler, der skærer ud af din six-pack. En af de enkleste tværgående abdominis øvelser, det tomrum, kræver blot at du suge i din mave. Stå eller sidde ret op og ned. Udånder og træk navlen ind og mod din rygsøjle. Træk vejret normalt uden at miste spænding i din mave. Hold i fem til 10 sekunder og arbejde op til tre sæt af 30 sekunder. Du kan gøre denne øvelse på arbejdet, i bilen eller endda mens du ser tv uden at afbryde dit daglige tidsplan.
  3

  ligge på maven for at udføre planken. Flyt ind i en push-up position med albuerne på din måtten. Løft dig op, så din krop er lige og kun dine albuer og kugler af dine fødder rører måtten. Hold i 30 sekunder. Arbejde op til et minut. For en lettere øvelse hvile dine knæ på måtten. For en større udfordring, understøtte din vægt på håndfladerne i stedet for din albuer.
  4

  Udfør sideplankerne at skære dine obliques og give din talje en trim, ikke omfangsrigt, udseende. Flyt ind i en planke position. Sæt din vægt på din højre albue og drej til din side, så din krop er vinkelret på gulvet. Løft din venstre arm lige op i luften med fingrene pegede mod loftet. Støtte den nederste halvdel på siden af ​​din højre fod med din venstre fod balancerer på toppen af ​​det. For øget stabilitet, placere din venstre fod på jorden lige foran din højre fod. Hold op til 30 sekunder, og derefter skifte til din venstre side.
  5.

  ligge på maven for at gøre superman og arbejde din kerne, herunder din tværgående abdominis. Løft dit hoved, bryst, ben og arme fra måtten og støtte din vægt på dine mavemuskler. Hold op til tre sæt af 30 sekunder. For en modificeret superman, løft bare din højre arm og venstre ben fra måtten, så din venstre arm og højre ben.
  6

  Spis 45 til 60 gram magert protein hver dag. Folk forsøger at opbygge pounds af ekstra muskelmasse vil spise op til 200 gram protein om dagen, herunder protein shakes og pulvere, men dette er ikke nødvendigt for en flad mave. Gode ​​kilder til protein omfatter fisk, kylling, magert oksekød, nødder, bælgfrugter, soja produkter og fedtfattige mejeriprodukter.
  7

  Drik mindst otte 8-ounce glas rent vand hver dag og undgå kulsyreholdige drikkevarer. Boblerne i sodavand og andre sodavand kan introducere ekstra luft ind i din mave, få dig til at fylde. Smid dine strå samt - de kan få dig til at suge luft ind sammen med din drik, også skaber bloat

  .