| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad kan forhindre vægttab Mens kur?

  Når slankekure, er et fælles problem, ikke at miste så meget vægt som du tror, ​​du skal. Du tror måske, du gør alting rigtigt, blot for at opdage, at du mangler et par enkle trin, der vil gøre dit ønskede vægttab en realitet. Derudover har du måske mistet vægt for et stykke tid, men så ramte et vægttab plateau. Det betyder, at du bare brug for lidt ekstra kick til at komme tilbage på sporet. Food Selection

  Når slankekure, bør du ikke bare klippe ud fødevarer og forsøge at sulte dig selv. Hvis du bare skære fødevarer, vil du sandsynligvis finde dig selv mellemmåltider i løbet af dagen og glemmer at tælle de kalorier. I stedet erstatte kalorie-laden fødevarer med sundere valgmuligheder. I stedet for hvidt brød, prøv hele korn hvede brød. I stedet for fuldfed mayonnaise, sætte sennep på din sandwich. Brug magert kød i stedet for højt fedtindhold kød, og lavere fedtindhold hvidt kød kylling i stedet for mørkt kød. Køb fedtfattig eller skummetmælk ost i stedet for fuldfed sort.
  Drik Selection

  Du vil måske være at skære kalorier fra dine måltider og sænke dine portionsstørrelser , men din drink valg kan afspore din kost helt. Smoothies, latte, sødmælk og alkoholholdige drikkevarer kan alle tilføje kalorier og vægt. For eksempel har en almindelig øl 160 kalorier, en 12-ounce almindelig sodavand har 150 kalorier og 20 ounce smoothie kan have mere end 400 kalorier. I mellemtiden har en kost soda har ingen kalorier og en vin spritzer har 60 kalorier. I stedet for højt kalorieindhold drikkevarer, vælge vand, light sodavand, skummetmælk og andre kalorielette alternativer.
  Ser Scale

  Hvis du betaler for meget opmærksom på skalaen, du måske ikke klar over, at din kost rent faktisk arbejder, selvom skalaen er ikke bevæger sig. Dette er især tilfældet, hvis du kombinerer en ny workout rutine med en ny kost. Du kan være at droppe kropsfedt, men også få muskler fra at udøve. Fordi muskler vejer mere end fedt, kan skalaen ikke ændre højre væk. Hvis dit tøj er montering af en lidt mere løst, kan dette være en bedre indikator end din skala.
  Plateau
  p Hvis du har været at tabe konsekvent, og alle en pludselig din skala ændrer ikke længere, kan det være fordi du har ramt et plateau. Når du først sænke kalorier du spiser hver dag og tilføje i motion, kan du tabe sig hurtigt. Men efter et stykke tid dit stofskifte måske bremse og du ikke brænde så mange kalorier som du gjorde da du vejede mere. Som en følge heraf vil spise det samme antal kalorier ikke resultere i den samme mængde af vægttab. Hvis du ikke er tilfreds med din nuværende vægt, skal du øge din træning til at forbrænde flere kalorier eller skæres ekstra kalorier fra din kost, hvis det er sikkert at gøre det. Husk, at du skal spise ikke mindre end 1.200 kalorier om dagen for optimal sundhed.