| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser for ryggen for en Kvinde Ballerina

  En eventyrlig vision i pastel tyl flyder op på hendes satin Pointe sko og på tværs af scenen. Ubesværet, hun spinder, snurrer, spring, buer håbløst bagud, humle på spidsen af ​​hendes tæer, kaster et ben skyward, ombrydes sig omkring den smukke prins. Og hvis hun ikke er forsigtig, vil hendes kunst blevet sådan en smerte i ryggen, at hun vil blive sat ud af spillet for en sæson eller måske en karriere. Back-fokuseret øvelse beskytter Sugar Plum fe pigge og øger odds for mange flere fremkaldelser. Valgdeltagelse og bækkenkip

  Ballet dansere opfordres til at slå ud af den ben og fod fra hoften at opnå en smuk balletic linje. Men for de fleste dansere tager den ideelle valgdeltagelse på 180 grader års hårdt arbejde for at øge hip fleksibilitet. Stramme hofte flexors kan besejre de bedste af disse bestræbelser. I arabesk, hvor turned-out, udvidet ben holdes på 90 grader eller højere, vippe bækkenet til fronten lidt hæver benet, men belaster lænden. Løsn stram hofter med en grundlæggende knælende hoftebøjer stretch og give din lænd en pause. Knæl på din højre knæ, tæer ned, venstre knæ bøjet og venstre fod fladt. Hold dine mavemuskler engageret og ryggen lige, men ikke stiv. Placer begge hænder på dit venstre knæ, og tryk dine hofter frem til at mærke strækket i din højre lår og hofte. Løft begge arme, arch din ryg, trække vejret, holde i 30 sekunder, slappe af og skifte side.
  Ballet Back-Building

  yndefuld kurve bagud med armen udvidet til loftet, de præcise lodrette fouetté sving - de kræver alle en back, der er både fleksibel og stærk. Ligge tilbøjelige på en træningsmåtte, armene forlænget frem gennem fingerspidserne, håndfladerne vendt, ben strakt gennem spidse snuder. Løft dine arme, overkrop og ben sammen, forlængelse fra tæerne til fingerspidserne og bruge centrale muskler til at forblive stabil. Scissor dine arme og ben i et par øjeblikke, hold, slip, løft igen, og gentag to eller tre gange. Arbejde på en stabilitet bold til at opbygge tilbage styrke og øge vifte af forslag til din rygsøjle. Skulder stabiliseringer målrette din ryg og skuldre. Reverse udvidelser fokus på den nedre ryg, glutes og hofter. Tilbøjelig arbejdsnedlæggelser arbejde dine engageret abs og din ryg.
  Elsker din Lats

  Den klassiske ballet poise kontrolleret port de bras kan delvis tilskrives stærke lats . Latissimus dorsi muskler, der begynder på bagsiden bækken og wrap omkring torsoen til overarmene påvirker kropsholdning, skulder og arm vifte af bevægelse og hver arm lift eller sammentrækning. Øvelser med kompression ring, som blev brugt i Pilates styrke lats for stærkere port de bras. Hold ringen foran dig en bas - arme foran dine hofter - med afslappet albuerne. Klem ringen 10 gange og derefter flytte det til brysthøjde, skulderhøjde og overhead, klemme på hver position. Gøre øvelsen mere dynamisk ved at flytte ringen jævnt ned og bakke op, mens pulserende ring sammentrækninger kontinuerligt. Hold ringen bag dig, skuldre ned og tilbage, og prøv at presse det. De sammentrækninger styrker rygmuskulaturen uden at fylde meget.
  Hit Core

  Brug dine mavemuskler til at beskytte din ryg. Ballet selskab ortopædisk konsulent Dr. William G. Hamilton siger de fleste danser rygskader ske i den nederste rygsøjlen. Daglige praksis og gennemførelse af holdninger, grand battements, arabesker og andre standard ballet flytter kan føre til stress frakturer, muskel stammer og disk problemer. Core styrkelse stabiliserer lænden og mindsker disse karriere-afkortning risici. Den kryds og tværs, en Pilates flytte, udføres liggende på ryggen på en måtte, ben hæves og bøjede knæ. Placer hænderne bag ørerne, hæve dit hoved og skuldre, og drej til at bringe din højre skulder og venstre knæ sammen som du udvide dit højre ben, så din venstre skulder og højre knæ sammen som du udvide dit venstre ben, for 10 gentagelser på hver side. Flip over i planke position, de ordregivende dine mavemuskler og balancerer på dine albuer og tæer i 30 sekunder eller så længe du kan, før din ryg afskalninger. Arbejde op til fem minutter.