| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fysiske aktiviteter og fedme

  USA retningslinjer for fysisk aktivitet liste fysisk aktivitet som en af ​​de faktorer, der har størst virkning ved fastsættelsen af ​​kortsigtede og langsigtede sundhed. Fra 1998 til 2010 steg den voksne sats af fedme 57 procent, og overvægt i barndommen steg en svimlende 69 procent, der angiver de voksende nationale sundhedsmæssige betænkeligheder relateret til fedme. Forstå, hvordan fysisk aktivitet kan påvirke din fedme og omvendt vil guide dig i at gøre sunde beslutninger nu, der vil påvirke din langsigtede sundhed. Flyt Mere

  Fedme er ofte korreleret med en nedsat aktivitetsniveau. Uanset hvad du vælger at gøre, bare at komme op og bevæger sig rundt mere i løbet af din dag, især hvis du har et stillesiddende job, kan begynde at tilføje mere fysisk aktivitet på dagen. Men langt størstedelen af ​​fordelene ved en øget fysisk aktivitet kommer fra strukturerede, motion-eller sport-baserede aktiviteter, der hjælper dig med at øge din puls og holde det ophøjet til et sikkert niveau i en længere periode. Bedre humør og øget fedtforbrænding er to fordele, der normalt sparke i efter cirka 15 minutters træning.
  Impact

  Et af de allervigtigste fakta om fedme og motion er, at leddene i en overvægtig person har til at bære en enorm mængde af indflydelse, når de flytter, hvilket begrænser lyst eller evne til at udføre nogle fysiske aktiviteter. Selvom eksperter varierer, de fleste er enige om, at 1 pund kropsvægt er lig med omkring 4 pounds af pres på dine knæ, ankler, hofter og ryg med enhver opretstående aktivitet. Således vil tabe bidrage til at mindske dette pres, lindre smerter og øge din udholdenhed. Faktisk anbefaler mange ortopædiske læger vægttab før hofte-eller knæalloplastik, da nedsat effekt på leddene kan forlænge levetiden af ​​dine biologiske samlinger og hjælpe dig med at undgå eller forsinke kirurgi.
  Fordele ved Activity

  Fordelene ved fysisk aktivitet har været kendt i lang tid, og omfatter nedsat risiko for hjerteanfald, diabetes og slagtilfælde, forbedrede kolesteroltal og bedre humør. Endvidere har et studie i "PLoS Medicine" fra november 2012 viser, at hvert minut af moderat motion svarer til et gennemsnit på syv minutter tilføjet til din levetid. Også i "PLoS Medicine," en undersøgelse fra januar 2012, foreslog, at kun fire minutters moderat niveau aktivitet er påkrævet fire gange om ugen for at opnå forbedret hjerte-kar-sundhed. Således kan kombinere mild til moderat øvelse med korte byger af mere intens motion fire til fem dage om ugen giver betydelige sundhedsmæssige fordele, især til dem, der er overvægtige og har en øget risiko for sundhedsmæssige komplikationer.
  Begrænsninger af fedme
  p Som en overvægtig person, kan du kæmper for at tilføje fysisk aktivitet til din daglige liv på grund af de hindringer, du står overfor. Den tidlige debut af træthed i en træning kan overvindes ved udholdende mindst fem minutter, efter at du føler at du er træt. Presser dig selv på denne måde tvinger din krop til at konvertere kalorier og kropsfedt til lagret energi lagret i dine muskler, hvilket vil øge med vundet udholdenhed over tid. Overvej at tilføje vægtløftning øvelser til din daglige fysiske aktivitet for at hjælpe dig med at overvinde de udfordringer, kroppens væv, der kan forstyrre din deltagelse i træningsprogrammer og sportsaktiviteter. Du bør altid tjekke med din læge, før du starter nogen form for fysisk aktivitet program for at sikre du kan gøre det sikkert.
  Fortsat Fedme

  Selvom langsigtet fedme er korreleret med øget sundhedsrisici og faldt levetid, vægt er ikke den eneste faktor, der påvirker dit helbred. Undersøgelsen i "PLoS Medicine" siger også, at selv om du ikke mister en stor del af vægten, hvilket gør sunde livsstilsændringer såsom at øge din fysiske aktivitet vil forbedre dit helbred. Og det samme undersøgelse angiver syv minutters stigning på levetiden for hvert minut af motion blev ikke påvirket af BMI, hvilket indikerer, at motion og fysisk aktivitet have dramatiske fordele, selv uden vægttab.