| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Årsager til Ingen Vægttab den første uge af Motion & Sundt

  Etablering af en sund livsstil ved at spise rigtigt og engagement til at udøve er et værdifuldt værktøj, der forlænger dit liv og forbedrer din kortsigtede og langsigtede velbefindende. Dog kan du blive frustreret, fordi du har foretaget væsentlige ændringer, men har ikke set resultaterne på skalaen. Forstå, hvad faktorer kan påvirke dit vægttab eller mangel på samme vil guide dig i crafting en effektiv livsstil for at nå dine træningsmål. Lagt Muscle

  En almindelig årsag til opretholdes og endda øget vægt i den indledende periode af motion tilsættes muskelvæv. Fordi muskler vejer omkring 10 gange mere end den samme mængde fedt, kan du være at reducere din fedt celler og tilføje værdifulde muskler, men ikke tabe. Dette resultat er normalt kortvarig, da vægttræning tre gange om ugen viste sig at resultere i mindre kropsfedt og nedsat vægt hos kvinder over en seksårig periode i en undersøgelse fra 2010-"medicin og videnskab i sport og motion Journal ".
  kalorieindtag

  Reducere din samlede kalorieindtag dagligt vil hjælpe dig til at skrumpe din kropsvægt. Dog kan en alvorlig reduktion i kalorier få din krop til at indtaste en kritisk zone og faktisk reducere dit stofskifte for at bevare din krop. Fordi £ 1 repræsenterer 3.500 kalorier, hvis du ønsker at tabe omkring 1 til 2 pounds per uge, som er anbefalet af Centers for Disease Control og Forebyggelse for langsigtet vægttab og vedligeholdelse, reducere dit daglige kalorier ved 500 til 1.000. Men tilføjer kalorier at gøre op for ekstra forbrændte kalorier under træning. For eksempel til at tabe omkring 2 pounds per uge motion for at forbrænde 200 kalorier og reducere dit daglige indtag af 800 kalorier.
  Virkningen af ​​nedsatte BMI

  Sænkning din body mass index, eller BMI, kan have drastiske fordele for din generelle sundhed. Forskning i 1995 «Obesity Research Journal" viste, at selv en 5 procent vægttab positivt kan påvirke dit helbred og reducere din risiko for visse fedmerelaterede sygdomme. Imidlertid er et BMI større end 30 procent forbundet med højt blodtryk og usunde kolesterol niveauer. Reducere din BMI yderligere kan give endnu flere fordele, så fortsætte med at holde fast i din sunde rutine at høste de langsigtede belønninger.
  Hvad du spiser

  Hvad du forbruge er lige så effektfuld som antallet af kalorier du tager på for dagen. En undersøgelse foretaget af Cornell University Food and Brand Lab i 2006 viste, at voksne, der spiste produkter mærket som "lavt fedtindhold" faktisk spiste 84 flere kalorier end dem, der spiste standardprodukt. At være bevidst om, hvor mange kalorier du virkelig spise og indholdet af disse kalorier er afgørende. For eksempel har reducere mættet fedt en større indvirkning på vægttab og reduktion af kropsfedt end blot at reducere den samlede fedtindhold. Hold dig til hele fødevarer og undgå færdigpakkede, forarbejdede fødevarer, da disse indeholder generelt simple kulhydrater, øget natrium og mere mættet fedt.