| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • En Foot turnusordningen Udført i en stol

  Face det, hvis du bruger din arbejdstid ved et skrivebord, og din fritid ser TV, kan du sandsynligvis bruge flere timer om dagen sidder end at flytte. Al den tid på din bageste kan påvirke omsætning i dine nedre ekstremiteter. At modvirke den ømme, stive følelse, der lægger sig på dine ankler og fremme den generelle sundhed, tage hyppige pauser i løbet af dagen for at komme op og flytte. Og når du skal sidde, bruge en simpel fod rotation motion for at holde blodet flyder let for dine fødder og ankler. Fordele

  så grundlæggende som de er, siddende fod rotationer tilbyder et imponerende antal fordele. Du kan udføre dem næsten overalt, fordi de er nemme, diskret og kræver ingen specialiseret udstyr. Det betyder, uanset om du sidder på et fly, bøjet over papirarbejde ved skrivebordet eller sidder ved poolen i en græsplæne stol, kan du sætte dine fødder og ankler til at arbejde. Ud over at øge omsætning, kan fod rotationer lindre stivhed i underbenet og anklen, reducere din modtagelighed for blodpropper, forbedre ankel mobilitet og gangart, og bevare fleksibilitet umiddelbart efter sport, cardio eller styrke-træning sessioner.

  Teknik

  Foot rotationer kræver intet mere end en fast, stabil stol. Sidder oprejst i stolen og tage fat i siderne af dit sæde med begge hænder, krydse dit højre ben over venstre knæ og trække tæerne af din højre fod tilbage mod din skinnebenet. Forestil dig din storetå er en blyant og bruge det til at trække store, glatte uret cirkler i luften. Komplet 10 til 15 komplette kredse, og sørg for bevægelse er på anklen alene. Komplet et andet sæt af 10 til 15 kredse, der arbejder i retning mod uret. Sænk din højre fod på gulvet, krydse din venstre ben over højre knæ og gentag rotationer med din venstre fod.
  Tips
  p Som en dynamisk stræk, mund rotationer er ideelle, før du kører, cykling, dans og andre fysiske aktiviteter, der understreger lavere ben og mund muskler. Når de anvendes på denne måde, forud din fod rotationer med en generel cardio warm-up, såsom gå på stedet eller sprællemænd. Når det bruges i et kontor indstilling, kombinere motion med andre siddende strækninger, der målrette dine skuldre, øvre ryg, nakke og håndled. For de bedste resultater, har til formål at skabe store, symmetriske cirkler. Christian J. Thompson, en øvelse fysiolog og bidragyder på Ideafit.com anbefaler at kigge på arbejdsmiljøet foden, når du gør dine rotationer. Thompson forklarer, at fokusere din opmærksomhed på bevægelsen øger ankel vifte af bevægelse.
  Vedrører

  Af sikkerhedsmæssige årsager låse hjulene på din kontorstol for at undgå at rulle. Øvelsen bør resultere i en behagelig, afslappet stretch fornemmelse, ikke smerte. Hvis fods rotationer forårsage eller forøge smerte overalt i benet, eller hvis du føler din ankel fangst, stoppe øjeblikkeligt. Hvis du har såret din ankel i fortiden, tale med din læge eller fysioterapeut om det hensigtsmæssige i specifikke øvelser og holde med din rehab tidsplan for at forhindre re-skade.