| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvor vigtigt er motion for Perimenopausale kvinder?

  Perimenopause markerer overgangen fra frugtbarhed til overgangsalderen. I løbet af denne tid, kan dine perioder bliver uregelmæssig, og du kan begynde at opleve nogle symptomer på overgangsalderen. Mens motion er vigtig i alle faser af livet, udøve under perimenopause kan hjælpe med at minimere ubehagelige symptomer og mindske din risiko for at udvikle kroniske lidelser ofte forbundet med overgangsalderen. Reduktion hedeture

  Hedeture kan stave elendighed for kvinder om at indtaste overgangsalderen, men en 2012 undersøgelse foretaget af forskere på Pennsylvania State University fandt, at regelmæssig motion kan medvirke til at reducere hedeture. IDEA Sundhed og Fitness Association anbefaler at bruge motion, der holder din kropstemperatur på et komfortabelt niveau og udøver 60 minutter om dagen i mindst 12 uger til at maksimere fordelene ved motion før overgangsalderen.
  Sund krop Vægt

  Som du alder, er du mere tilbøjelige til at tage på i vægt, fordi din muskelmasse tendens til at krympe. IDEA Sundhed og Fitness Association rapporterer, at perimenopausal kvinder har tendens til at være overvægtige, men regelmæssig motion kan hjælpe dig med at opretholde en sund kropsvægt og undgå hormon-induceret ekspansion. Regelmæssig motionsture, såsom løb eller cykling, forbrænder fedt og kan hjælpe dig med at forblive fit som du indtaster overgangen til overgangsalderen.
  Mental Health

  Overgangsalderen kan være følelsesmæssig, og du kan finde dig selv overvældet eller endda deprimeret over ændringer i din krop. Regelmæssig motion, dog kan hjælpe med at reducere både depression og angst, ifølge IDEA Health and Fitness Association. Søvn er også en nøgle til et godt helbred og for de resterende ro i ansigtet af stress, og det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse påpeger, at folk, der motionerer regelmæssigt har sundere søvn vaner.
  Forebyggelse Kronisk Betingelser

  Kvinder har en øget risiko for at udvikle knogleskørhed efter overgangsalderen, men National Osteoporosis Foundation rapporterer, at regelmæssig styrketræning - såsom at løfte vægte eller kropsvægt motion - kan reducere din risiko for at udvikle knogleskørhed . Som du alder, kan din risiko for hjertesygdom, diabetes og kræft stiger, men motion mindske risikoen, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse. CDC anbefaler 75 minutters energisk cardio eller 150 minutters moderat cardio om ugen, foruden to dage om ugen med styrketræning, der virker alle de store muskelgrupper.